Skip to main content

Webshop video

Dat video komende jaren nog meer zal groeien, is iets wat zeker is. Het is daarom belangrijk om met jouw webshop op deze trend in te spelen. Integreer het maken en verspreiden van video content in je marketingstrategie om het maximale uit je inspanningen te halen. Diepzeekonijn heeft alle disciplines in huis om van jouw video een succes te maken. Van concept tot productie, nabewerking en distributie: wij bieden een totaaloplossing om jou zoveel mogelijk te ontzorgen.

Waarom een webshop video laten maken?

Potentiële klanten op een speelse manier kennis laten maken met jouw webshop en de producten of diensten die jij verkoopt? Webshop video’s zijn de toekomst. In een video kun je (nieuwe) features en unieke eigenschappen presenteren en inspelen op de emoties van kijkers. Het wekt vertrouwen. Als de video bekeken wordt, dan betekent dit dat een kijker betrokken is en de bereidheid om over te aan op aanschaf het grootst.

Daarnaast zijn webshop video’s ook goed voor je SEO. Bezoekers blijven langer hangen en de kans op een hogere positie binnen zoekmachines als Google neemt toe. Laat daarom een professionele webshop video maken door de creatievelingen van Diepzeekonijn.

Verschillende soorten webshop video’s

Webshop video’s zijn er in allerlei formaten en varianten. Zo zijn er ‘how to’ video’s of een testimonial waarbij de klant alle voordelen van een product benoemd. Ook kunnen we een showcase video maken. Dit is een video in etalagesetting. Het product wordt vanuit verschillende hoeken gefilmd en alle unieke eigenschappen getoond, eventueel ondersteund door een voice-over en/of tekstuele uitleg.

Een andere variant webshop video is een expert video. Een presentator of presentatrice promoot jouw product en vertelt meer over de voordelen in een studio. Dit straalt expertise en vertrouwen uit.

Maar ook een experience video behoort tot de mogelijkheden. Hierbij staat er een klant of presentator in een studio, maar dit keer zijn er bijpassende achtergronden en sfeerbeelden gebruikt. Zo lijkt het net alsof ze in jouw winkel of magazijn zijn.

Haal het maximale uit je online webwinkel in 6 stappen

Door een sterke webshop video te ontwikkelen heb je gelijk een krachtig marketinginstrument die je niet alleen op je webshop zelf, maar ook op andere kanalen en communicatie uitingen kunt gebruiken. Denk aan social media, in een email of een advertentie.

Wij maken krachtige webshop video’s. In 6 stappen werken we samen toe naar het beste eindresultaat.

1. Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis en horen we graag wie je bent, wie je doelgroep is en welke boodschap je wilt overbrengen.

2. Concept

Na de kennismaking ontwikkelen we een conceptvideo. Samen bepalen we het perfecte concept voor jouw bedrijf en het betreffende product.

3. Script

Tijdens deze fase zetten we onze creatieve schrijvers aan het werk om een passend script te schrijven met een tone-of-voice die jouw doelgroep inspireert.

4. Opnames

Tijd voor actie. Onze cameramannen, geluids- en lichttechnici, producent, regisseur en acteurs staan klaar voor de opnames.

5. Editing

De editors maken van alle losse onderdelen een kloppend en logisch geheel. Voice-overs, ondertiteling, montage en nog veel meer; alles komt samen in deze fase.

6. Oplevering

Helemaal tevreden? Goed om te horen! Wij leveren de video op en kunnen eventueel helpen met het plaatsen en distribueren van de video.

Maatwerk voor elke klant

Meer uit jouw webshop halen? Converteer potentiële klanten naar een nieuwe klant met een overtuigende webshop video op maat. Wij zijn benieuwd naar je wensen en ideeën! Neem contact met ons op om een kennismaking met ons in te plannen.

Neem contact op