Skip to main content

Video marketing

Wil je de marketing van je bedrijf, product of dienst een boost geven? Video marketing is een krachtig onderdeel van een marketingstrategie. Het kan je helpen bij het behalen van je doelstellingen. In het algemeen vinden mensen het prettiger om een video te kijken dan om een tekst te lezen. Met video kun je namelijk beter inspelen op de emoties en je boodschap beter overbrengen dan met tekst. Als je online wilt scoren als bedrijf mogen knallende video’s niet ontbreken. Hier kunnen de specialisten van Diepzeekonijn je bij helpen. Naast het produceren van videocontent zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van een passende strategie voor jouw bedrijf.

Groningen Werkt Slim bij de Promotiedagen

Video marketing uitbesteden

Zelf een simpele TikTok opnemen is één ding, maar bij het maken échte professionele video’s komt veel meer kijken. Er moet een strategie en een planning opgesteld worden, voordat het filmen kan plaatsvinden. En na het plaatsen van de video kunnen deze ook geoptimaliseerd worden en vervolgens op allerlei platformen verspreid worden. Hiervoor zijn kennis, ervaring en de juiste middelen nodig. Bij Diepzeekonijn vind je al deze principes onder één dak. We bieden een totaaloplossing waarbij we samen met jouw bedrijf een concrete video marketingstrategie opstellen en deze vervolgens ook uitvoeren.

We zijn van alle markten thuis en springen graag je in het diepe bij een nieuw project. We hebben ervaring met een breed palet aan vormen van video marketing: van leuke shareable filmpjes voor al je social media kanalen, tot professionele bedrijfsfilms, commercials en documentaires.

Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.

De kracht van video marketing

Video’s en dus video marketing zijn door de jaren heen enorm in populariteit gestegen. 55% van alle internetgebruikers bekijk elke dag video’s, een zeer grote doelgroep die doormiddel van video marketing bereikt kan worden. Daarnaast geeft 90% van de consumenten aan dat ze video’s handig te vinden in het besluitmakingsproces bij het aanschaffen van een product of dienst. Productvideo’s kunnen aankopen met 144% verhogen. Deze statistieken geven aan hoe belangrijk een goede video marketingstrategie is voor je product, service of bedrijf.

Wij geloven sterk in de kracht van video marketing. Niet alleen omdat YouTube en Google grote zoekmachines zijn, maar vooral omdat deze multichannel aanpak al bewezen is. Bovenstaande cijfers liegen er niet om. Door video’s te integreren in je marketingstrategie, behaal je meer rendement.

Zakelijke Fotografie door Diepzeekonijn.nl

Video marketing is goed voor je online vindbaarheid. Search Engine Optimization (SEO) noemen we dat. Video’s kunnen voor meer organisch verkeer zorgen en ook blijven je bezoekers door het bekijken van video’s langer op je website. Dit zijn beide positieve signalen die Google oppakt, waardoor jouw positie binnen zoekmachines ook stijgt. Daarnaast zijn video’s zeer gebruiksvriendelijk. Mensen leren niet meer door te lezen, maar door te kijken.

Projecten op maat

Wij werken niet graag voor onze klanten, maar met onze klanten. Voor ieder vraagstuk of project bieden wij een maatwerk service aan. Op basis van jouw wensen en doelstellingen gaan we op zoek naar het beste format. We brengen jouw doelgroep in kaart en bedenken een boodschap die een indruk achterlaat en onthouden wordt. Is hiervoor een bedrijfsfilm geschikt, een infomercial of toch eerder een speels Instagramfilmpje? We zetten verschillende video’s in om het maximale uit je investering te halen.

Samen groeien?

We helpen je graag bij het realiseren van al je ideeën. Heb je interesse in een samenwerking? Laat ons via dit formulier weten voor welke uitdagingen je staat en onze specialisten nemen spoedig contact met je op. Uiteraard kun je ons ook direct inschakelen door te bellen naar +31(0)50  82 000 58.