Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=EdR2TNUD7eA&feature=youtu.be

Video content marketing

Er komt veel meer kijken bij het maken van professionele video dan je zou denken. Om echt meerwaarde voor je bedrijf, product of dienst én doelgroep te creëren met video, is een strategie nodig. Een duidelijke visie om zo je doelstellingen te behalen. Door video content marketing in te zetten, trek je de aandacht van je doelgroep en kun je heel effectief je boodschap overbrengen. Relevante content creëren, weten waar de doelgroep zich bevindt en het juiste format van de video zijn belangrijke onderdelen van video content marketing. Onze creatievelingen gaan voor jou graag aan de slag met conceptontwikkeling, het uitstippelen van een strategie en het organiseren van foto- en videoshoots.

Video content marketing uitbesteden

Jouw video content moet afgestemd worden op de behoeftes van je klanten en bijdragen aan je marketing doelen, merkbeleving en positionering. Eén van de belangrijkste elementen van sterke video content marketing is het hebben van een goed verhaal. Maar wie kan jouw verhaal op zo’n manier vertellen dat je je doelgroep raakt, motiveert of inspireert? Hier komen de diensten en kennis van Diepzeekonijn om de hoek kijken. Video is actueel, trending en biedt volop kansen.

Wij beschikken over onze eigen studio’s en apparatuur waar we professionele video content kunnen produceren. We horen graag wie je bent, waar je voor staat en welk verhaal je wilt vertellen. Zo krijgen we een goed beeld van je wensen en kunnen we een solide video content marketingstrategie formuleren en weten we precies hoe we succesvol video content marketing kunnen integreren om jouw boodschap bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen.

Video content laten maken door Diepzeekonijn

We weten als geen ander dat je video breed kunt inzetten. Met zoveel verschillende kanalen en platformen zijn de mogelijkheden eindeloos. Om de kwaliteit van onze producties te waarborgen maken we gebruik van goed camerawerk, creatieve scripts en wordt de video content zorgvuldig geëdit na de opnames. Wil je een foodvideo laten maken, een animatiefilm van je diensten of liever een branding video? Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij kunnen het voor je realiseren.

Daarnaast kunnen we je ook adviseren over de distributie. Op welke plekken moet jouw video content getoond worden, zodat je jouw doelgroep bereikt? Denk aan social media kanalen. Maar ook op welke manier en welke vorm jouw foto’s en video’s het beste geplaatst kunnen worden. Wij begeleiden jou van A tot Z.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden in video content marketing of heb je een speciaal verzoek? Neem contact met ons en we denken graag met je mee. Geen enkel creatief vraagstuk gaan we uit de weg.

 

Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Als ervaren mediabedrijf stemmen wij onze processen af op jouw wensen, budget en doelen. Hierbij is een flexibele houding onmisbaar. We kunnen snel schakelen om zo voor ieder vraagstuk een oplossing te bieden. Inmiddels hebben we aan vele toffe projecten mogen meewerken. We spreken dus uit ervaring wanneer we zeggen dat goed en stevig sparren en out of the box denken altijd tot de beste en mooiste resultaten leidt.

Ga je met ons in zee?

Wil jij met ons eens sparren over jouw ideeën met betrekking tot video content marketing en wat video’s in jouw marketingmix betekenen? Neem direct contact met ons op en neem ons mee in je visie en wensen. We nemen graag al onze mogelijkheden met je door.