Skip to main content

Video advertising

Wil jij het maximale uit je mediakanalen halen? Begin met video advertising! Online video maakt sprongen en er vindt een duidelijk verschuiving plaats van traditionele televisiekanalen naar digitale video platformen zoals streamingservices Netflix en Videoland. Hierdoor is video advertising enorm interessant geworden. Door de opkomst van sociale platformen is er een betrokken en loyale doelgroep ontstaan. Voor adverteerders is dit bij uitstek de perfecte kans om de juiste boodschap op het beste moment voor de doelgroep te tonen. Maar hoe ontwikkel je een pakkende boodschap, maak je een krachtige video en welke platformen zijn hiervoor interessant? Samen met jou gaan we op zoek naar de beste combinaties.

Video advertising uitbesteden

Video ads zijn advertenties in de vorm van een video die getoond worden voor, tijdens of na online video’s of andere content. YouTube is op heden nog steeds het grootste video platform waar online video’s getoond worden, en dus zeer interessant voor adverteerders. Toch is het ook mogelijk om op andere platformen te scoren met video advertising. Denk aan Snapchat, Instagram, Facebook en TikTok. Samen met jou bepalen we de positionering van je brand, product of dienst en kijken we hoe video advertising hieraan kan bijdragen. Video advertising is niet een losstaand product, maar onderdeel van je complete marketingstrategie dat jouw brand, product of dienst kan versterken. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat we voor ieder doel een unieke strategie kunnen opstellen. Het uitbesteden van video advertising is bij ons in betrouwbare en creatieve handen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld een format ontwikkelen als een serie met meerdere afleveringen die om een bepaald product of dienst draaien. Ook zijn pre-roll video’s mogelijk. Dit zijn video advertenties die worden afgespeeld voorafgaand aan een video die de bezoeker eigenlijk wilt bekijken.

Waarom starten met video adverteren?

Online video’s zullen in de toekomst een nog groter aandeel krijgen. Cisco, de marktleider op het gebied van netwerken en IT, voorspelt dat in 2021 82% van al het online verkeer uit video zal bestaan. Als je meer wilt weten over een product of dienst, wat doe je dan? Juist ja, een video bekijken. Waarom wil je video advertising inzetten?

  • Met video adverteren kun je beter inspelen op de emoties van je doelgroep
  • Het vergroot je naamsbekendheid of conversies
  • Video versterkt de merkbeleving en vergroot storytelling
  • Je kunt heel specifiek jouw doelgroep bereiken
  • Deze video’s zijn goed meetbaar.
Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.

Wij begeleiden je van A tot Z

Misschien ben je al bekend met video advertising, maar misschien spring je nu in het diepe. Geen zorgen, Diepzeekonijn ondersteunt, adviseert en begeleid je gedurende het hele project. Van het bedenken van een heldere strategie, tot het opzetten en optimaliseren van video advertising campagnes: dankzij onze uitgebreide kennis op het gebied van online video helpen wij je het maximale uit je doelstellingen te halen. Wij begeleiden je van A tot Z.

Jouw doelgroep effectief bereiken?

Wil jij starten met video advertising? Diepzeekonijn springt graag met jou in het diepe. We horen graag wat je wensen en verwachtingen zijn, zodat we weten welke richting we kunnen inslaan. Door onze ervaring te combineren met de juiste middelen en creatieve ideeën, kunnen we voor ieder vraagstuk een maatwerk oplossing bieden. Heb je behoefte aan advies of meer informatie? Contact opnemen mag altijd. We nemen graag onze mogelijkheden met je door en vertellen uitgebreid over onze diensten.