Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=FqTMyhmWSDc

Vastgoedvideo

Heb je een prachtige villa en wil je deze verkopen? Ben je projectontwikkelaar en ga je een oud pand omtoveren tot moderne appartementen? Of ben je eigenaar van een groot kantoorpand en wil je deze onder de aandacht brengen bij potentiële klanten? Bij Diepzeekonijn zijn wij gespecialiseerd in het maken van sterke en stijlvolle vastgoedvideo’s. Content waarmee je kijkers interesseert en overtuigt van jouw huis of pand. Video’s en andere beeld content zoals foto’s kunnen we voor je maken om je project onder de aandacht te brengen bij de vastgoedsector.

Komen wij binnenkort bij jou pand langs?

Vastgoedvideo laten maken door ervaren professionals

Een vastgoedvideo zorgt ervoor dat mensen die online aan het zoeken zijn naar een nieuwe woning of beleggingspand een duidelijk beeld krijgen van het pand. Hierdoor kunnen potentiële kopers online door het pand “lopen” en besluiten of ze een bezichtiging in willen plannen. Dit resulteert in betere leads met een grotere verkoopkans. Hoewel investeren in een sterke vastgoedvideo al heel goed is, is dit slechts het begin van een goede verkoopstrategie. Om meer potentiële kopers te interesseren in jouw pand maken we graag nog meer content.

In overleg met jou bekijken we de bouwplannen en eventueel de overdrachtsperiode. Door de meest belangrijke gebeurtenissen uit deze periode vast te stellen, kunnen we hier met opnames op inspelen. Dit resulteert in meer content om te publiceren. Ook bepalen we het doel van de video en sparren we over ideeën om het onroerend goed op de gewenste manier vast te leggen.

Vastgoedvideo met een drone

Een drone is eigenlijk onmisbaar in een vastgoedvideo. Met een drone kunnen we vanuit de lucht prachtige establishing shots maken en de ligging van het huis en de tuin goed in beeld brengen. Ligt het pand naast een natuurgebied, aan een meer of mooi gelokaliseerd in een woonwijk? Vanuit de lucht kan je dit perfect laten zien.

Waarom kiezen voor een vastgoedvideo van Diepzeekonijn?

Richt je je meer op het renoveren of ombouwen van grote panden? Met een vastgoedvideo kan je de voortgang van het traject laten zien!
In de afgelopen jaren hebben wij voor meerdere projectontwikkelaars grote vastgoedproject mogen volgen. De grote projecten bestaan vaak uit meerdere korte video’s voor de socials en een eindvideo waarin het hele project van A tot Z te zien is.
Je kan hierbij denken aan:

  • Een video of foto’s voordat er met de bouwwerkzaamheden begonnen wordt
  • Tussenvideo’s voor social media, investeerders of buurtbewoners van mijlpalen in het project
  • Een eindvideo van het gehele verbouwtraject eventueel met foto’s voor de verkoop of verhuur van het pand of de gerealiseerde appartementen.

Uiteraard kunnen wij ook de fotografie voorzien voor jouw makelaar of de online verkoopplatforms zoals Funda. Voor jou zetten we graag dat stapje extra.

Cameraman en fotograaf bij jou op locatie

Bij Diepzeekonijn beschikken we over een groot team met ervaren professionals die op locatie een prachtige vastgoedvideo maken. Van cameramannen en fotografen tot aan geluids- en lichttechnici en creatieve marketeers. We gebruiken verschillende camera’s en technieken om totaalshots of close-ups van het pand te maken. Met of zonder drone en zelfs een timelapse kunnen we maken.

Geïnteresseerd? Kom een keertje langs!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.