Skip to main content

Testimonial video

Testimonials zijn krachtig en doeltreffend. Ze werken ontzettend goed, omdat ze geloofwaardig zijn. In een testimonial video delen klanten hun ervaringen met een product, dienst of jouw merk. Ze maken aanbevelingen en prijzen een bepaald product aan. Dit komt veel overtuigender en geloofwaardiger over dan wanneer jij dit zelf doet. Wil jij een professionele testimonial laten maken? Bij Diepzeekonijn ben je op de goede plek. Samen met jou ontwikkelen we een krachtige boodschap, stellen we een script op en filmen we de video. Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op
Testimonial video

Wat is een testimonial?

Testimonials komen voor in allerlei vormen en stijlen. Zo zijn er tekstuele testimonials, maar wij zetten liever kracht achter de boodschap. Testimonial video’s maken is waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. In deze video vertellen échte klanten over hun ervaringen over hetgeen wat jij levert. Geen promotie door het bedrijf zelf, maar authentieke verhalen die proberen potentiële klanten te overtuigen om over te gaan tot aankoop van een product of dienst. Vanuit eigen ervaring vertellen heeft een grotere impact op het beslissingsproces dan simpelweg uitleggen wat jou zo sterk maakt.

Om een zo’n realistisch mogelijke video te maken, is er ook voldoende ruimte voor feedback. Op deze manier blijft de balans behouden. De sfeer speelt hierin ook een essentiële rol. Het moet oprecht overkomen en niet nep of ongemeend.

Testimonial video laten maken

Jouw product of dienst promoten? Testimonial video’s inzetten is altijd een goede zet, als je het ons vraagt. Diepzeekonijn is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, opnemen, bewerken en verspreiden van krachtige testimonials. Een voorbeeld van een type testimonial is een unboxing video. In zo’n video pakt een klant of presentator een pakketje uit die hij of zij ontvangen heeft en vervolgens (positief) commentaar geeft. Simpel, maar zeker effectief. Deze video kunnen we op locatie doen bij een bedrijf, bij een klant thuis of in onze studio. Hier zijn wij flexibel in!

We trappen ieder project af met een flinke sparsessie. Zo komen we meer te weten over jou, de identiteit van het bedrijf, het verhaal dat je wilt vertellen en welke onderdelen jij graag terug wilt zien in de video. We denken na over de insteek, de stijl en de inhoud van de video en in welke setting het de testimonial plaatsvindt. Dit kan bij jou op locatie zijn of eventueel bij ons in de studio. Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met het schrijven van een script met passende vragen en lichten we onze cameramensen in. Het is ons doel om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Aan alles is gedacht.

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Als onze professionele filmcrew de video(‘s) opgenomen hebben dan staan onze editors al vol creativiteit te wachten om te beginnen aan de nabewerking. Tijdens de montage zorgen onze beeldpuzzelaars ervoor dat alle stukken goed in elkaar passen en dat er een logische volgorde ontstaat. Dit is ook het moment dat voice-overs, ondertiteling, muziek en overige effecten toegevoegd worden. Het resultaat? Een overtuigende testimonial video van professionele kwaliteit. Maar wat ga je met de video doen? Wil je er veel kijkers mee trekken op je social media kanalen, website of blog? Natuurlijk. Ook hier kunnen wij je bij helpen. De marketeers van Diepzeekonijn zetten jouw testimonial op een effectieve manier in.

Een creatieve uitdaging? Schakel ons in!

Wij zijn niet vies van een uitdaging. Sterker nog, hier halen we veel voldoening en plezier uit. Voor jou stropen we graag onze mouwen op en springen we in het diepe. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Neem contact op

© Diepzeekonijn