Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=1lbiDjXZaGQ

Recruitment video

Jouw team uitbreiden met nieuwe talenten? Een recruitment video is een van de meest effectieve manieren om nieuwe medewerkers te werven. In zeer korte tijd laat je zien wie je bent als bedrijf, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Duidelijke, opvallende en aantrekkelijke vacature video’s nodig voor jouw bedrijf? Maak kennis met Diepzeekonijn!

Neem contact met ons op!

Wat is een recruitment video?

Een recruitment video wordt ook wel een wervingsvideo of vacature video genoemd. Dit type video kan onderdeel zijn van recruitment marketing of wervingscampagnes en kan tal van stijlen en vormen aannemen. In sommige video’s neemt een medewerker je een dagje mee op de werkvloer, laten ze collega’s zien en proef je de sfeer van het bedrijf. In andere video’s vertelt een HR-manager over de functie en worden de voordelen met leuke visuals benoemd. De opties zijn eindeloos.

Waarom een recruitment video laten maken?

Wanneer je jouw recruitment video of wervingsvideo met aandacht maakt, toont de video de cultuur binnen jouw organisatie, legt het uit naar wat voor type persoon je op zoek bent en overtuigd het om contact op te nemen. Een kennismaking waar je meteen indruk mee maakt.

Onderscheid je van de massa

Wij combineren creativiteit met een prikkelende video met een duidelijke boodschap. De sfeer binnen jouw bedrijf komt duidelijk naar voren. Zo onderscheid je je van andere bedrijven en trek je geschikt personeel naar je toe. Mensen met de ervaring en vaardigheden die jij zoekt.

Wat voor stijl wervingsvideo of vacature video?

De insteek en stijl van je vacature video is afhankelijk van wat past bij je bedrijf. Dit kan een creatieve, humoristische of informatieve vorm aannemen. Als je zelf al een goed beeld hebt van het soort wervingsvideo dat je wilt laten maken, horen wij dat graag. Maar ook als je nog geen idee hebt kunnen we je helpen. Samen denken we na over hoe we de bijvoorbeeld de belangrijkste processen kunnen laten zien, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en hoe we de sfeer binnen je bedrijf het beste kunnen weerspiegelen.

Samen maken we een plan en voeren dat uit.

Een succesvolle video produceren in 4 stappen

Geïnteresseerd? Kom koffie doen!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.