Skip to main content

Promotievideo

Maak indruk op je doelgroep en laat een promotievideo maken. Promotievideo’s of promotiefilms hebben maar één doel: de schijnwerpers zetten op jouw product, dienst of evenement. Een krachtige video die direct interesse wekt bij kijkers en een onvergetelijke indruk achterlaat. Dát is waar we bij Diepzeekonijn goed in zijn en wat we leuk vinden. Als ervaren specialist produceren we jouw promotievideo en brengen deze onder de aandacht bij je doelgroep. We halen alles uit de kast om de boodschap over te brengen.

Aftermovie laten maken door Diepzeekonijn

Een overtuigende promotievideo laten maken

Promotievideo’s zijn effectief en doeltreffend. De combinatie van haarscherpe beelden en een krachtige boodschap maakt jouw video professioneel en overtuigend. Een goed verhaal kun je overal gebruiken; op je website, social media kanalen, evenementen en campagnes. De communicatie en je merkidentiteit worden zo op alle fronten verbeterd. Het laten maken van een promotievideo levert je dus meerdere voordelen op. De kracht van onze producties ligt in het meedenken, ondersteunen en het uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces.

Jouw promotievideo in 6 stappen

Wij maken overtuigende en krachtige promotievideo’s. In zes stappen werken we samen toe naar het beste eindresultaat.

  1. Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis en horen we graag wie je bent, wie je doelgroep is en welke boodschap je wilt overbrengen.

  1. Concept

Alles helder? Dan bereiden we een conceptvideo voor. Samen bepalen we het perfecte concept voor jouw bedrijf, product of dienst.

  1. Script

Tijdens deze fase zetten we onze creatieve schrijvers aan het werk om een passend script te schrijven met een tone-of-voice die jouw doelgroep inspireert.

  1. Opnames

Tijd voor actie. Onze cameramannen, geluids- en lichttechnici, producent, regisseur en acteurs staan klaar voor de opnames.

  1. Editing

Op kantoor zitten onze beste editors klaar om ervoor te zorgen dat de promotievideo goed in elkaar steekt en zet de laatste puntjes op de ‘i’.

  1. Oplevering

Helemaal tevreden? Goed om te horen! Wij leveren de video op en kunnen eventueel helpen met het succesvol verspreiden van de video.

Zet jouw doelgroep aan tot actie

Promotiefilms zijn er in vele vormen en maten. Zo zijn er speciale commercials voor televisie of bioscoop, reclamespotje voor het internet, een productlancering of een korte video voor social media. Bij de laatste zijn de video’s vaak maar 30 seconden maximaal. Maximaal vijftien seconden zelfs voor een Instagram Story. Hoewel een promotievideo dus in verschillende gedaanten voor kan komen, hebben ze één ding met elkaar gemeen; ze zetten de kijker, en dus de doelgroep, aan tot actie. Denk aan contact opnemen met je bedrijf, je product kopen of je dienst afnemen of bijvoorbeeld je evenement bezoeken.

Uitstijgen boven de massa?

Wil jij jouw product, dienst of bedrijf uitlichten bij je doelgroep? Spring met ons in het diepe en laat een indrukwekkende promotievideo maken. Neem contact met ons op, zodat we een kennismaking kunnen inplannen. We zijn benieuwd naar je vraagstuk en ideeën!

Neem contact op

Veelgestelde vragen over een promotievideo

Wat is een promotievideo?

De naam geeft al een duidelijke indicatie wat een promotievideo is. In een video promoot je iets. Dit iets kan echter van alles zijn. Als je ervoor kiest om je hele merk onder de aandacht te brengen, dan noemen we dit meestal een branding video. Als je je doelgroep kennis wilt laten maken met een product, dienst of evenement, dan spreken we over een promotievideo. Het doel van dit type video is de kijkers, de doelgroep, enthousiast maken over hetgeen wat je promoot en daardoor een plekje in de top-of-mind te krijgen.

Wat kost een promotievideo?

Deze vraag krijgen we vaker. Het is echter lastig om een vast bedrag te noemen, omdat er zoveel factoren invloed hebben op de prijs. We werken dan ook niet met vaste prijzen. Zo zijn de wensen en uiteraard het budget belangrijk, maar ook de duur van de promotievideo, de locatie en de omvang van de crew maken deel uit van het uiteindelijke totaalbedrag. Daarnaast speelt voornamelijk de hoeveelheid werk een grote rol. Projecten kunnen gefilmd zijn na één dag of na een week. Dat verschilt flink in kosten. De keuzes voor het productieproces van de video worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Budgetgericht werken is voor ons geen probleem. Als je meer wilt weten over de kosten die bij een promotievideo komen kijken, aarzel niet en neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.