Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=tojXMtg9Bqo

Online events

Een grote groep mensen met elkaar verbinden? Online events maken het mogelijk. In hybride vorm of volledig online. De specialisten van Diepzeekonijn zijn van alle markten thuis. Iedereen met een internetverbinding kan deelnemen. Motiveren, inspireren, entertainen of verbinden: het is allemaal mogelijk met een online evenement.

Neem contact met ons op!

Een online evenement brengt mensen samen

Door corona is de behoefte om samen te zijn groter dan ooit. Fysiek deelnemen aan evenementen was niet mogelijk. Om toch in contact te komen met collega’s, familie en vrienden werden online events of livestreams enorm populair, en dat zijn ze nog. De techniek die we tegenwoordig hebben maakt het mogelijk om mensen te betrekken, ook al zijn ze honderden kilometers van je vandaan. Door middel van een beveiligde web-omgeving kan overal ter wereld ingelogd worden. Of je dus een nieuwjaarsborrel, productlancering of zakelijk congres, webinar, informatieavond of quiz organiseert: onze kennis en de faciliteiten maken elk type online event mogelijk.

Online event organiseren: zo gaan we te werk

Een cliché, maar waar. Aan elk sterk online evenement gaat een goede voorbereiding vooraf. Een doordacht concept, scripts, setting, licht en geluid, content en graphics: aan werkelijk alles is gedacht. Hier helpen we je graag bij. Daarom vragen we je om goed na te denken over je doelgroep en het doel van het online event. Wat voor impact wil je dat het maakt? Samen brainstormen we over de juiste boodschap en vinden we een originele manier waarop we jouw publiek gaan inpakken. Het event kan bij ons in een van onze studio’s opgenomen worden of gewoon bij jou op locatie. Jij bepaalt.

Zowel inhoudelijk als technisch moet het plaatje volledig kloppen. Voor de mensen op locatie, maar zeker ook voor de mensen die het event online volgen.

 

Host online event

Op de dag van het event zorgen wij ervoor dat het decor is opgebouwd en nemen wij onze eigen professionals mee. Denk aan een videograaf, licht- en geluidtechnici, host, decorbouwers en technische specialisten. Mogen er tijdens het online event vragen gesteld worden? Dan kunnen deze live beantwoord worden door ons of een van jouw medewerkers. Wij dienen als online event host. Wij faciliteren een platform waar het evenement op wordt uitgezonden.

Voordelen van een online event

  • Schaalbaarheid: makkelijk op te schalen naar meer of minder. The sky is the limit.
  • Betrokkenheid: een online event vraagt minder van je doelgroep. Geen lange afstanden afleggen, geen reistijd en ongelimiteerde deelname.
  • Interactie bevorderen: vragen stellen in een grote groep mensen is spannend, de drempel te hoog. Een vraag inzenden via je laptop of smartphone is laagdrempelig. Voeg daarom ook zeker interactieve elementen zoals een quiz of poll toe aan je event.
  • Meer content: het evenement zorgt voor schitterende visuele content. Die kan je mooi gebruiken voor al je marketingdoeleinden.
  • Doelgroep verbinden: woont jouw doelgroep ver van elkaar vandaan? Geen probleem. Iedereen met een internetverbinding kan genieten van jouw show.

Maak het interactief en spannend

Zeker bij een online event organiseren is het belangrijk dat we streven naar de beste kwaliteit. Mensen raken tijdens een livestream of ander online evenement snel afgeleid, omdat deze van achter een laptop wordt gevolgd. Het interactieve aspect krijgt daarom nog meer aandacht. We geven jouw kijkers een interactieve rol in het programma. Zonder haperingen, stiltes of slechte verstaanbaarheid. Van beeldkwaliteit tot sprekers: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Spring jij met ons in het diepe?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.