Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=8Fayy-s_OSA

Infomercial

Zoals de naam al aangeeft, is een infomercial een video die informatie geeft over een product, dienst of bedrijf. Waardevolle informatie bieden waar een klant, gebruiker of bezoeker behoefte aan heeft, mooi verpakt in een duidelijke video. Een infomercial is vergelijkbaar met een reclamespotje waarin de nieuwe features van een product of dienst te zien zijn, maar dan wordt er ook daadwerkelijk geïnformeerd. Diepzeekonijn heeft alle middelen, vakmensen en ervaring in huis om voor jou een overtuigende infomercial te bedenken, ontwikkelen en te verspreiden. Neem contact met ons op en ervaar zelf de kracht van video!

Neem contact met ons op!

Professionele infomercial laten maken

Bij een infomercial is het belangrijk dat de kijker precies te weten komt wat het product of de dienst zo goed en onmisbaar maakt. Op een indirecte manier laat je alle voordelen zien, zonder dat de kijker hier erg in heeft. Het voelt daarom minder als een verkooppraatje en meer als interessante informatie die een kijker overtuigt en overhaalt om tot aankoop over te gaan.

Wij beschikken over een compleet team van professionals die je het werk uit handen nemen. Van creatieve scriptschrijvers en een cameraploeg tot editors en voice-overs. We bieden je een totaaloplossing en volledige begeleiding. Zo komen we tot het beste resultaat. Uiteraard zijn we wel benieuwd naar jouw ideeën of wensen. Samen sparren over een unieke video doen we graag.

Wil je actief meedoen? Leuk! Dit levert vaak de tofste resultaten op.

Win het vertrouwen van je kijker met een infomercial

Door een infomercial te ontwikkelen win je het vertrouwen van de kijker. Ze zijn bij uitstek geschikt voor online campagnes. Vaak zijn ze kort en krachtig en kunnen snel de eigenschappen van een product of dienst uitleggen. Infomercials zijn er in verschillende soorten en vormen, ieder met een unieke stijl en mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Animatie video; dit kan gefilmd beeld zijn of een animatie in 2D of 3D of juist een combinatie hiervan.
  • Product visualisaties en 3D-modellen; een levensechte simulatie van een product.
  • Motion graphic infomercial;
  • Instructiefilmpje infomercial;
  • Whiteboard animatie infomercial;
  • Behind the scenes infomercial.

Welke soort bij jou past is afhankelijk van het product of de dienst die je wilt promoten en de merkidentiteit van jouw bedrijf. We gaan samen met jou op zoek naar een stijl die aansluit op je identiteit en huisstijl. Zo zorgen we ervoor dat jij de doelen behaalt die je voor ogen hebt.

Peter Print

The Happy Traveler

Hacksclusive

Flexsupport

Flexsupport - Hoe start ik mijn eigen uitzendbureau?

Beeld zegt meer dan duizend woorden

De kracht van video is sterker dan ooit tevoren. Het is dan ook niet zonder reden dat mensen een sterke voorkeur hebben voor video. Video zegt meer dan duizend woorden en heeft als voordeel dat je kunt inspelen op de emoties en behoeftes van kijkers. Een bijkomend voordeel van een infomercial is dat je herkenbare situaties schetst. Een situatie waarin een kijker zich kan verplaatsen. Ziet een kijker zichzelf al aan de slag gaan met jouw product of dienst en hoe dit een positieve invloed kan hebben op zijn of haar leven? Dan was je video succesvol.

Voordat we jouw video opnemen komen we graag meer te weten over jouw doelgroep en welke boodschap je wilt overbrengen. Heb je moeite om dit zelf te bedenken? Geen zorgen, daar zijn wij voor. We hebben voldoende creativiteit in huis om een passende uitkomst te bieden.

Spring jij met ons in het diepe?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.