Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=zpgZJbUpuQI

Foodvideo

Je kan bij je restaurant de allerbeste steaks, crème brulee's of carpaccio's maken, maar dat wil je natuurlijk ook laten zien aan de buitenwereld! Dus, ben je opzoek om jouw menukaart, nieuwe product of het visualiseren van recepten in een smaakvol video jasje te stoppen? Bij Diepzeekonijn maken we mooie smaakvolle #foodporn video's die de kijker zullen laten watertanden!

Foodvideo laten maken?

Of je nu een nieuw product hebt of een foodvideo van een recept wil maken, bij Diepzeekonijn maken we de meest smaakvolle video’s! Dit kan in een van onze studio’s zijn, maar ook op locatie in bijvoorbeeld de keuken van je restaurant of een sfeervolle setting die past bij het thema van de video.

Wij maken niet alleen video’s van bereide gerechten, maar ook van nieuwe producten die je in de supermarkt kan vinden of tasty commercials voor een restaurant of takeaway. Dus wat je ook nodig hebt, bij ons ben je bij het juiste adres!

Een paar van onze smakelijkste beelden!

Visualiseer je recept met een foodvideo

Heb je een lifestyle blog met gezonde gerechten of vind je het leuk om creatieve recepten te koken en dit te delen met je volgers?

Met onze vakkennis, oog voor detail en passie helpen wij jou deze recepten in je eigen huisstijl te gieten, en een aantrekkelijke video van te maken die om van te smullen is!

Geïnteresseerd? Kom koffie doen!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.