Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=1DwFbJue8bI

Branding video

Jouw merk is het uithangbord naar je klanten, partners en andere relaties. Maar hoe maak je nu een succesvolle branding video voor jouw bedrijf en hoe zet je deze op de juiste manier in? Hier komt de ervaring en kennis van Diepzeekonijn om de hoek kijken. Wij maken een branding video die je raakt, in beweging zet, emoties weergeeft, activeert en aan het denken zet. Ontdek onze werkwijze!

Wat is een branding video?

Branding heeft alles te maken met het positioneren en vormgeven van je merk. Een branding video is echter veel meer dan enkel een video over jouw merk. Door middel van een branding video kun je jouw doelgroep kennis laten maken met wie jij bent, waarvoor je staat en wat je uniek maakt. Kortom, je laat jouw merkidentiteit zien, maar vooral voelen. Op deze manier kun je een connectie maken met de kijker.

Het effect van branding video’s

Met branding video’s maak je een directe verbinding met de klant. Video’s spelen in op de emoties en gevoelens van de kijker. Je kunt dus het gevoel van jouw merk meegeven in de video, zodat er een associatie tussen dat gevoel en jouw merk ontstaat. Branding vormt de basis van je merk en een sterke branding gaat wel jarenlang mee. Al je marketinginspanningen zijn hierop gebaseerd.

Met een branding video hoop je jouw merk te nestelen in de hoofden van je potentiële klanten, wat de kans op aanbevelingen en sales vergroot. Het is een investering in jezelf wat op de lange termijn invloed heeft op je ROI (Return on Investment). Dat kan een goede video voor jou betekenen.

Drenthe College x Terra – Fusie

Antonius Ziekenhuis Sneek

Gustafit

Zodos

AdResults

Waarom een branding video laten maken?

Bij het laten maken van een branding video is het goed om te weten dat de video niet gaat over wat je bent en kunt, maar over wie je bent én waarom. Het doel van jouw video is de kijker een connectie te laten maken met je merk. In korte tijd moet een kijker begrijpen waarom jouw merk voor hem of haar van toegevoegde waarde is. Dit doen we door de nadruk op jouw kernwaarden te leggen in de brand video.

Wat maakt jou uniek?

Het is belangrijk dat jij weet welke waarden belangrijk zijn voor jouw merk en wat je hoe je hiermee voor de dag wilt komen. Die stap zet je vooral zelf. Wie ben je? Wat maakt jouw merk uniek? Welk gevoel wil je overbrengen? Door deze eigenschappen zo duidelijk en concreet mogelijk voor jezelf te beschrijven, krijgen zowel jij als wij een goed beeld van de merkidentiteit. Op basis hiervan gaan we samen op zoek naar de stijl dat past bij je merk en dus branding video.

Samen werken aan het beste eindresultaat

Dagelijks worden onze hersenen beïnvloed door duizenden prikkels. Jij wilt met jouw unieke merk ervoor zorgen dat deze een onvergetelijke indruk maakt. We willen graag weten wat jouw waarden zijn en of je al een idee hebt over hoe je de video wilt aanpakken. Dit helpt ons om het gewenste resultaat te bereiken.

Als je nog geen idee hebt is dat ook geen probleem. We zetten onze creatieve koppies aan het werk en kiezen vervolgens de beste videostijl en passen we ideale videotechniek toe. Uiteraard in samenspraak met jou. Wij bedenken een script en gebruiken vaak een bijpassende krachtige voice-over.

Wees niet bang om feedback te geven. We geloven sterk in de kracht van sparren en het uitwisselen van ideeën. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Een succesvolle video produceren in 4 stappen

Spring jij met ons in het diepe?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.