Skip to main content

Bedrijfsfilm Groningen

Is jouw bedrijf gevestigd in Groningen of omgeving? Deze stad heeft meer dan genoeg te bieden. Het is een plek voor creatieve geesten en talent. Niet zo verwonderlijk dat veel ondernemers ervoor kiezen om zich daar te vestigen. Wij kunnen het weten! Wil je jouw bedrijf, diensten of producten onder de aandacht van jouw doelgroep brengen? Laat je bedrijfsfilm in Groningen maken door échte Groningers. Maak kennis met de creatievelingen van Diepzeekonijn.

Bedrijfsfilm in Groningen

Een bedrijfsfilm laten maken door een filmbedrijf uit Groningen

Tegenwoordig kan iedereen een video maken met een camera op een smartphone. Download gratis video editing software en je bent klaar. Maar dit kan onprofessioneel overkomen. Gelukkig hebben wij als filmbedrijf uit Groningen veel ervaring met het maken van doeltreffende, pakkende en unieke bedrijfsfilms. We beschikken over een eigen team van regisseurs, cameramannen, licht- en geluidstechnici, editors en marketeers die het hele project in goede banen leiden, van A tot Z. De bedrijfsfilm in Groningen nemen we op in onze eigen studio of bij jou op locatie. Jij bepaalt of we bedenken samen de beste plannen en locaties.

Val op met een bedrijfsfilm in Groningen

Een bedrijfsfilm straalt professionaliteit uit. Het biedt écht meerwaarde voor je bezoekers of (potentiële) klanten. Door deze video op je website, socials, YouTube kanaal of nieuwsbericht te delen, bouw je een band op met je bezoekers. Maar ook toekomstige collega’s halen veel nuttige informatie uit de film. Als wij jouw bedrijfsfilm in Groningen maken dan val je op. Veel meer dan wanneer je alleen platte tekst op je website plaatst. Prettig voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines. Want video wordt steeds belangrijker. Heb je een video op je website? Grote kans dat Google jou hiervoor beloond!

Bedrijfsfilm in Groningen laten maken
Bedrijfsfilm in Groningen door Diepzeekonijn

Van opname tot verspreiding

Als je een professionele bedrijfsfilm in Groningen hebt laten maken dan ben je al een heel eind, maar je bent er nog niet helemaal. Je wilt dat mensen je video bekijken en misschien zelfs delen. Maar hoe zet je de video nu effectief in? En welke kanalen zijn hiervoor belangrijk? We hebben veel ervaring met het succesvol inzetten van je video. Van online marketingcampagnes, op ads of de website, tot social media. Dankzij onze technieken en strategie word je video zeker gezien! Uiteraard wil je het meeste uit je investering halen. Daarom denken we met je mee. Is het slimmer om één video te maken of wellicht een complete serie/campagne, zodat je verschillende onderwerpen kunt uitlichten? We willen dat je het maximale resultaat uit je investering haalt.

Samen bepalen we een stijl die bij jou past

Er zijn veel verschillende invalshoeken en stijlen waaruit we kunnen kiezen bij het maken van een bedrijfsvideo. Wil je inspelen op de gevoelens van kijkers? Ze heel persoonlijk aanspreken of juist zakelijk? Animatie, real footage of een combinatie van beide? Onze creativiteit is eindeloos en de mogelijkheden ook. We passen onze technieken en methoden aan op jouw wensen, bedrijfsidentiteit en doelgroep. Door de essentie en karakter van je bedrijf duidelijk naar voren te brengen, speel je perfect in op de emoties van je doelgroep.

Duik met ons in het diepe!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen en ideeën voor een bedrijfsvideo. We geloven sterk in de kracht van samenwerken. Door jouw kennis van je bedrijf, doelgroep en huisstijl en onze expertise op het gebied van het maken van sterke video’s en het vermarkten hiervan is een gouden combinatie. Duik jij met ons in het diepe?

Neem contact op

© Diepzeekonijn