Skip to main content

Bedrijfsfilm Friesland

Je wilt een bedrijfsfilm in Friesland laten maken: want een film over je bedrijf is een krachtig middel om een beeld neer te zetten van je organisatie, team, product of dienst. Scherpe beelden, een uniek verhaal en een heldere boodschap. Dat wil je! Laat daarom een bedrijfsfilm in Friesland maken door Diepzeekonijn.

Bedrijfsfilm in Friesland door Diepzeekonijn

Bedrijfsfilm laten maken in Friesland

Wij maken professionele bedrijfsfilms in heel Friesland en omgeving die toegankelijk zijn. De sfeer in de video mag dan ook best wat informeel zijn. Mensen doen tenslotte zaken met mensen. Maar ook als je juist een formele video wilt laten maken, ben je bij ons op de goede plek. Wij vertellen jouw verhaal op een pakkende manier, die inspireert, overtuigt en vertrouwen wekt. Een bedrijfsvideo die je met trots laat zien op al je kanalen, online en offline.

Wat kan ik verwachten?

Jouw bedrijfsfilm in Friesland komt niet zomaar tot stand. Wij zetten ons team van creatievelingen graag voor je aan de slag. Regisseurs, cameramannen, licht- en geluidstechnici, editors en marketeers bundelen hun krachten om samen het beste eindresultaat te behalen. In het geval van een bedrijfsfilm is het wel het leukste om de video bij jou op locatie op te nemen. Je wilt natuurlijk de organisatie, de mensen en de sfeer vastleggen.

Het is echter ook zeker mogelijk om de video in een van onze studio’s in Groningen op te nemen. Het decor en de lichten zijn volledig naar wens te bepalen. Groningen is bovendien om de hoek! Het decor en de lichten zijn volledig naar wens te bepalen.

Wil je dat jouw bedrijfsfilm en echte brandingsfilm wordt, daar werken we graag aan!

Bedrijfsfilm Friesland

Zo ziet het traject eruit

Interesse in een bedrijfsfilm laten maken in Friesland door Diepzeekonijn? Dan wil je vast weten wat je kunt verwachten. Dat begrijpen we. Hieronder leggen we haarfijn de stappen van een project uit:

Fase 1: In kaart brengen van je wensen en doelen voor de video. Gaat het om een enkele video of juist een hele reeks voor een specifieke campagne? Bijvoorbeeld meer bereik genereren door diverse video’s van je bedrijf te maken.

Fase 2: Uitwerken verhaallijn + script : hierin werken we de tekst, personen en shots uit. Maar we bepalen ook de filmlocatie en of er voice-overs nodig zijn.

Fase 3: Opnamedag: wij regelen dat alle apparatuur en juiste vakspecialisten aanwezig zijn

Fase 4: Editing: met een kritische blik zetten we de video in elkaar. Effecten, ondertiteling een intro en outro, muziek: we doen het allemaal.

Fase 5: Een laatste check door jou.

Fase 6: Wij sturen de definitieve versie naar je toe

Fase 7: Eventueel helpen we je bij het succesvol verspreiden van de video op al je marketingkanalen. We geven advies over hoe je maximale views te genereert en hoe je de distributie op een slimme manier inzet.

Waarom kiezen voor een bedrijfsfilm in Friesland?

Met een bedrijfsfilm val je echt op. En het biedt ook meerwaarde voor je bezoekers en potentiële klanten. Je vertelt jouw verhaal met het juiste gevoel. Onze specialisten weten het DNA van jouw bedrijf te vertalen naar beelden die impact maken. Met inlevingsvermogen, een schat aan kennis en jarenlange ervaring. Met een bedrijfsfilm in Friesland maak jij gegarandeerd de beste eerste indruk.

Wij begeleiden je gedurende het hele traject

Voor het maken van pakkende en opvallende bedrijfsfilms in Friesland en ver daarbuiten zit je bij ons goed. Maar wij doen meer dan dat. Je wilt natuurlijk dat mensen je video zien en hopelijk zelfs delen. Maar hoe zet je de video strategisch in? Daar weten onze marketeers wel raad mee. Van online marketingcampagnes, op ads of de website, tot social media.

Wij helpen je het maximale uit je investering te halen. Soms is het verstandig om één video te maken, maar in andere gevallen wil het lonen om een complete reeks of campagne te koppelen aan de video. Ons team denkt graag met je mee.

Spring met ons in het diepe!

Wil je aan de slag? Leuk! Meerdere collega’s bij Diepzeekonijn hebben Friese roots en kunnen de taal verstaan. Oan’t sjen by Djippeseeknyn!

Heb je al een idee? Mooi, we horen het graag. Nog geen inspiratie? Dan maken we samen een plan. Hoe dan ook, die opvallende bedrijfsfilm komt er. Beloofd!

Neem contact op