Skip to main content

Bedrijfsfilm Drenthe

Op een effectieve en aantrekkelijke manier laten zien wat jouw bedrijf, product of dienst kan betekenen voor (potentiële) klanten? Met een professionele bedrijfsfilm in Drenthe maak jij zeker indruk. Diepzeekonijn vertelt jouw verhaal met scherpe beelden en een sterke boodschap.

Waarom een bedrijfsfilm in Drenthe laten maken?

Mensen zijn visueel ingesteld. Video is dus een krachtig middel om een boodschap over te brengen. Kijkers kunnen zich inleven in het verhaal, waardoor de boodschap beter wordt onthouden. Een bedrijfsfilm triggert en kan leiden tot conversie. De sfeer in je bedrijfsfilm in Drenthe mag zeker persoonlijk en informeel zijn. Maar ook als juist een zakelijkere bedrijfsfilm gewenst is, kun je op ons rekenen. Wij vertellen jouw verhaal op een pakkende manier die overtuigt en vertrouwen wekt.

Hoe komt een bedrijfsfilm in Drenthe tot stand?

Achter elke sterke bedrijfsvideo zit een gedachte. Een plan. Daarom gaan we eerst met je in gesprek om meer te weten te komen over jou, het product of de dienst en de organisatie. Wat is het doel van de video? Welke boodschap wil je overbrengen? Wie is je doelgroep? Is de video onderdeel van een campagne of staat het los van een reeks? Ons team bepaalt samen met jou welke weg we inslaan.

Zo ziet het productieproces eruit

Als je jouw bedrijfsfilm in Drenthe wilt laten maken door ons, ben je vast benieuwd hoe dit proces eruit ziet. Daarom leggen we hieronder haarfijn uit welke stappen je doorloopt.

Stap 1: Kennismaking

Tijdens deze kennismaking komen we meer te weten over je wensen en het doel van de video. Betreft het een enkele video? Of is het juist slimmer om een hele reeks video’s op te nemen, zodat je meteen over voldoende beeldmateriaal beschikt?

Stap 2: Uitwerken verhaallijn en script

Vervolgens werken we de verhaallijn uit en bedenken we een concept voor het script. Ook denken we alvast na over de filmlocatie en of bijvoorbeeld voice-overs nodig zijn.

Stap 3: Opnamedag

Op de opnamedag zorgen wij ervoor dat alle vakspecialisten, apparatuur en eventueel decor aanwezig zijn. We kunnen de video in onze studio in Groningen opnemen of bij jou op locatie in Drenthe. Onze mobiele studio maakt het mogelijk om op elke locatie een professionele video te schieten.

Stap 4: Editing

Als we al het beeldmateriaal hebben verzameld, gaan onze editors aan de slag met puzzelen. Effecten, ondertiteling, een intro en outro en muziek: aan alles is gedacht om het totaalplaatje kloppend te maken.

Stap 5: Laatste checks

Zodra de eerste versie van de bedrijfsfilm in Drenthe gereed is, sturen we ‘m naar je toe voor een laatste check. We passen je feedback nog aan en sturen je daarna de definitieve video toe.

Stap 6: Verspreiden van de video

Heb je hulp nodig om je video met succes onder de aandacht te brengen bij je klanten of doelgroep? Eventueel helpen we je bij het verspreiden van de film op je marketingkanalen. Social media, je website of zelfs je YouTube-kanaal. We adviseren je over je hoe je maximale views genereert.

Totale ontzorging

Met een bedrijfsfilm in Drenthe en ver daarbuiten val je op en bied je meerwaarde voor je klanten. Het team van Diepzeekonijn weet het DNA van jouw organisatie te vertalen naar een pakkende, inspirerende en overtuigende video. Onze jarenlange ervaring, expertise binnen ons vakgebied en inlevingsvermogen maakt dit mogelijk. Indruk maken doe je zeker!

We horen graag van je!

Onze specialisten helpen je het maximale uit je investering te halen. We zetten daarom graag een stapje extra. We helpen je video strategisch in te zetten, op al je kanalen. Online en offline. Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Samen zetten we onze ideeën op papier en maken we een plan.

Neem contact op