Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCscwXDIhX8

Bedrijfsfilm Groningen

Jouw bedrijf goed introduceren bij klanten, leveranciers en andere partners? Laat een bedrijfsfilm in Groningen maken door de specialisten van Diepzeekonijn. Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van je bedrijf. Een krachtig middel om klanten aan je te binden en je merk te versterken. Neem vandaag nog contact op!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm wordt ook wel een corporate video genoemd. Een goede bedrijfsvideo laat zien wie je bent, waar je voor staat en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Jouw verhaal vastgelegd in een pakkende en creatieve video die mensen overtuigd. Uniek en volledig afgestemd op je huisstijl en merkidentiteit, die maken wij. Diepzeekonijn is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en verspreiden van professionele bedrijfsfilms in Groningen en ver daarbuiten. Als ervaren mediabedrijf weten we precies hoe we jouw verhaal het beste kunnen verpakken in een indrukwekkende bedrijfsvideo.

Waarom een bedrijfsfilm in Groningen laten maken?

  • Video is de toekomst!
  • Scoor hoger in zoekmachines als Google
  • Trekt de aandacht en prikkelt
  • Geeft klanten een beter beeld van je bedrijf
  • Creëert engagement op social media
  • Makkelijker personeel werven en je bedrijf aantrekkelijk maken voor werkzoekenden
  • Te gebruiken voor al je communicatie-uitlatingen
  • Versterkt je branding

Hoe maak je een goede bedrijfsvideo in Groningen?

Bij het maken van een bedrijfsvideo in Groningen komt veel kijken. Het ene bedrijf heeft hier al wat meer ervaring mee en heeft zelf al een script bedacht, terwijl het andere vertrouwt op onze expertise en creativiteit. Hoe dan ook, wij denken altijd met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een goede invulling voor jouw creatieve uitdaging. Wij begeleiden je bij het complete traject. Van concept tot verspreiding.

We leren je graag beter kennen

Of je nu graag een zeer zakelijke video wilt laten maken of juist eentje met een speels karakter; we zijn van alle markten thuis en gaan graag de uitdaging aan. Maar voordat we aan de slag gaan met het opnemen van je bedrijfsvideo in Groningen, komen we graag meer te weten over het bedrijf, de doelgroep en de doelstellingen die je met de film wilt behalen. Samen brengen we dit duidelijk in kaart.

De stijl van je corporate video die past bij je merkidentiteit

Met een moodfilm inspelen op de emoties van de kijkers. Of juist met een infographic je verhaal vertellen. Zakelijk of juist heel persoonlijk. Langzaam of dynamisch. Animatie of real footage of een combinatie tussen beide? We beheersen veel verschillende technieken waardoor we in staat zijn video’s in vrijwel iedere gewenste stijl neer te zetten. De methode en technieken passen we aan aan jouw bedrijf, je huisstijl, merkidentiteit en doelgroep. We maken het karakter van je bedrijf kenbaar, voelbaar en zichtbaar in je bedrijfsfilm in Groningen en weten precies in te spelen op de emoties van jouw doelgroep.

Hoe wij een succesvolle bedrijfsfilm produceren

Spring jij met ons in het diepe?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.