Skip to main content

Bedrijfsfilm

Jouw bedrijf goed introduceren bij klanten, leveranciers en andere partners? Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van je bedrijf. Een bedrijfsfilm wordt ook wel een corporate video genoemd. Een goede video laat zien wie je bent, waar je voor staat en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Jouw verhaal vastgelegd in een pakkende en creatieve video die mensen overtuigd. Uniek en volledig afgestemd op je huisstijl en merkidentiteit, die maken wij. Diepzeekonijn is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en verspreiden van professionele bedrijfsfilms van de hoogste kwaliteit. Als ervaren mediabedrijf weten we precies hoe we jouw verhaal het beste kunnen verpakken in een indrukwekkende bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm

Professionele bedrijfsfilm laten maken

Bij het maken van een bedrijfsfilm komt veel kijken. Het ene bedrijf heeft hier al wat meer ervaring mee en heeft zelf al een script bedacht, terwijl het andere vertrouwt op onze expertise en creativiteit. Hoe dan ook, wij denken altijd met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een goede invulling voor jouw creatieve uitdaging. We stemmen onze diensten af op jouw wensen. Of je nu graag een zeer zakelijke video wilt laten maken of juist eentje met een speels karakter; we zijn van alle markten thuis en gaan graag de uitdaging aan. Maar voordat we aan de slag gaan met het opnemen van de corporate video, komen we graag meer te weten over het bedrijf, de doelgroep en de doelstellingen die je met de film wilt behalen. Samen brengen we dit duidelijk in kaart.

De stijl van je corporate video die past bij je merkidentiteit

Met een moodfilm inspelen op de emoties van de kijkers. Of juist met een infographic je verhaal vertellen. Zakelijk of juist heel persoonlijk. Langzaam of dynamisch. Animatie of real footage of een combinatie tussen beide? We beheersen veel verschillende technieken waardoor we in staat zijn video’s in vrijwel iedere gewenste stijl neer te zetten. De methode en technieken passen we aan aan jouw bedrijf, je huisstijl, merkidentiteit en doelgroep. We maken het karakter van je bedrijf kenbaar, voelbaar en zichtbaar en weten precies in te spelen op de emoties van jouw doelgroep.

Bedrijfsfilm laten maken door Diepzeekonijn

Wat wij jou bieden

Het proces van het maken van een bedrijfsfilm bestaat uit verschillende fases. Het begint allemaal met een kennismaking. Hét moment waar we elkaar beter leren kennen en meer te weten komen over je bedrijf, de doelgroep en de doelstellingen. Vervolgens vertalen wij je wensen naar een concept. Klinkt goed? Mooi! Daarna zetten we onze creatieve tekstschrijvers aan het werk om een volledig script uit te werken die uitgeschreven wordt per scène. Pas als je 100% tevreden bent met het script, gaan we van start met het organiseren van de opnamedag(en). Onze beste cameramensen, licht- en geluidstechnici, regisseur, producent en eventueel acteurs staan te popelen om aan de slag te mogen. Als alles opgenomen is, krijgen de editors de opdracht om al het beeldmateriaal te monteren en er een mooi eindresultaat van te maken. We kunnen ook de voice-overs verzorgen.

Zodra alles klaar is, krijg je de mogelijkheid om feedback te geven. We zetten daarna de laatste puntjes op de ‘i’ om vervolgens jou te ondersteunen met het effectief en doeltreffend verspreiden van je bedrijfsfilm. Hier kunnen onze marketeers je bij helpen. We plaatsen de video op je website, delen hem via je social media kanalen en zetten het eventueel voor adverteren.

Wij werken graag samen!

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerken. Samen komen we ongetwijfeld tot het beste resultaat. Wil je jouw bedrijf goed voor de dag laten komen? Laat een bedrijfsfilm in Groningen of Friesland maken door Diepzeekonijn. Neem contact op bij interesse en we horen graag hoe we je kunnen helpen!

Neem contact op

© Diepzeekonijn