Skip to main content

Bedrijfsfilm Groningen

Jouw bedrijf goed introduceren bij klanten, leveranciers en andere partners? Laat een bedrijfsfilm in Groningen maken door de specialisten van Diepzeekonijn. Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van je bedrijf. Een krachtig middel om klanten aan je te binden en je merk te versterken. Neem vandaag nog contact op!

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm wordt ook wel een corporate video genoemd. Een goede bedrijfsvideo laat zien wie je bent, waar je voor staat en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Jouw verhaal vastgelegd in een pakkende en creatieve video die mensen overtuigd. Uniek en volledig afgestemd op je huisstijl en merkidentiteit, die maken wij. Diepzeekonijn is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en verspreiden van professionele bedrijfsfilms in Groningen en ver daarbuiten. Als ervaren mediabedrijf weten we precies hoe we jouw verhaal het beste kunnen verpakken in een indrukwekkende bedrijfsvideo.

Waarom een bedrijfsfilm in Groningen laten maken?

  • Video is de toekomst!
  • Scoor hoger in zoekmachines als Google
  • Trekt de aandacht en prikkelt
  • Geeft klanten een beter beeld van je bedrijf
  • Creëert engagement op social media
  • Makkelijker personeel werven en je bedrijf aantrekkelijk maken voor werkzoekenden
  • Te gebruiken voor al je communicatie-uitlatingen
  • Versterkt je branding

Zodos – Brandingvideo & Bedrijfsfotografie

AdResults – Bedrijfs & Wervingsvideo – Recruitmentvideo

Axians – Acta Marine – Brandingvideo

Video Videografie van Rentaltracker Pouw Rent. Evenementvideo gemaakt met behulp van Diepzeekonijn.

Rental Tracker – Brandingvideo

Hoe maak je een goede bedrijfsvideo in Groningen?

Bij het maken van een bedrijfsvideo in Groningen komt veel kijken. Het ene bedrijf heeft hier al wat meer ervaring mee en heeft zelf al een script bedacht, terwijl het andere vertrouwt op onze expertise en creativiteit. Hoe dan ook, wij denken altijd met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een goede invulling voor jouw creatieve uitdaging. Wij begeleiden je bij het complete traject. Van concept tot verspreiding.

We leren je graag beter kennen

Of je nu graag een zeer zakelijke video wilt laten maken of juist eentje met een speels karakter; we zijn van alle markten thuis en gaan graag de uitdaging aan. Maar voordat we aan de slag gaan met het opnemen van je bedrijfsvideo in Groningen, komen we graag meer te weten over het bedrijf, de doelgroep en de doelstellingen die je met de film wilt behalen. Samen brengen we dit duidelijk in kaart.

De stijl van je corporate video die past bij je merkidentiteit

Met een moodfilm inspelen op de emoties van de kijkers. Of juist met een infographic je verhaal vertellen. Zakelijk of juist heel persoonlijk. Langzaam of dynamisch. Animatie of real footage of een combinatie tussen beide? We beheersen veel verschillende technieken waardoor we in staat zijn video’s in vrijwel iedere gewenste stijl neer te zetten. De methode en technieken passen we aan aan jouw bedrijf, je huisstijl, merkidentiteit en doelgroep. We maken het karakter van je bedrijf kenbaar, voelbaar en zichtbaar in je bedrijfsfilm in Groningen en weten precies in te spelen op de emoties van jouw doelgroep.

Wat wij jou bieden

Het proces van het maken van een bedrijfsfilm in Groningen bestaat uit verschillende fases.

Fase 1: kennismaking

Het begint allemaal met een kennismaking. Hét moment waar we elkaar beter leren kennen en meer te weten komen over je bedrijf, de doelgroep en de doelstellingen.

Fase 2: concepting

Vervolgens vertalen wij je wensen naar een concept. Klinkt goed? Mooi! Daarna zetten we onze creatieve tekstschrijvers aan het werk om een volledig script uit te werken die uitgeschreven wordt per scène.

Fase 3: opnamedag

Pas als je 100% tevreden bent met het script, gaan we van start met het organiseren van de opnamedag(en) voor jouw bedrijfsfilm in Groningen. Onze beste cameramensen, licht- en geluidstechnici, regisseur, producent en eventueel acteurs staan te popelen om aan de slag te mogen.

Fase 4: Editing

Als alles opgenomen is, krijgen de editors de opdracht om al het beeldmateriaal te monteren en er een mooi eindresultaat van te maken. We kunnen ook de voice-overs verzorgen.

Fase 5: Verspreiding video

Zodra alles klaar is, krijg je de mogelijkheid om feedback te geven. We zetten daarna de laatste puntjes op de ‘i’ om vervolgens jou te ondersteunen met het effectief en doeltreffend verspreiden van je bedrijfsvideo in Groningen en (hopelijk) ver daarbuiten. Hier kunnen onze marketeers je bij helpen. We plaatsen de video op je website, delen hem via je social media kanalen en zetten het eventueel voor adverteren.

Wij werken graag samen!

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerken. Samen komen we ongetwijfeld tot het beste resultaat. Wil je jouw bedrijf goed voor de dag laten komen? Laat een bedrijfsfilm in Groningen, Friesland of Drenthe maken door Diepzeekonijn. Neem contact op bij interesse en we horen graag hoe we je kunnen helpen!

Neem contact op

© Diepzeekonijn