Skip to main content

Animatiefilm

Een complex proces van jouw bedrijf uitleggen aan medewerkers? Stapsgewijs laten zien hoe je jouw product monteert? Of een dienst onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Animatiefilms vertalen complexe boodschappen naar begrijpelijke taal op een bondige en vaak speelse manier. Video trekt de aandacht en kan op tal van manieren ingezet worden. Je kunt animaties gebruiken voor een breed scala aan onderwerpen en verschillend vormgeven. Welke boodschap of doel je ook hebt, de specialisten van Diepzeekonijn gaan graag de uitdaging aan.

Play Video

Waarom een animatievideo laten maken?

De voornaamste reden om een animatievideo te maken is het effectief en duidelijk overbrengen van jouw boodschap of verhaal bij je doelgroep. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Cliché, maar zeker niet minder waar. Beeld spreekt aan, beeld overtuigt. Mensen kijken veel liever een korte video waarin de boodschap gelijk helder is dan een lange, en vaak moeilijke, lap tekst te lezen. Met een animatievideo kun je op een effectievere manier hetzelfde verhaal vertellen, waarbij de aandacht van de kijker niet verloren raakt. Daarbij zijn video’s ook toegankelijker. Ze zijn voor vrijwel iedereen te begrijpen, ongeacht het opleidingsniveau, nationaliteit of de taal. Met voice-overs en ondertiteling zijn veel van deze problemen eenvoudig verholpen. Bij ons heb je keuze uit tientallen voice-overs die in diverse talen opgenomen zijn in een professionele geluidsstudio.

Animatiefilm uitbesteden aan professionals

Het team van Diepzeekonijn bestaat uit creatievelingen met een passie voor foto en video. We barsten van de creativiteit en gaan graag met je op zoek naar een unieke invulling voor jouw uitdaging. Als ervaren mediabedrijf hebben we inmiddels heel wat ervaring op zak en toffe projecten op onze naam staan. We hebben alle middelen in huis om voor jou een passende animatie te maken. Voordat we aan de slag gaan met het animeren, komen we graag meer te weten over de doelgroep en de boodschap of het verhaal dat jullie willen delen. Ook brengen we gezamenlijk de doelstellingen in kaart. Na deze informatie hebben we een goed beeld van jou en jouw organisatie. We zetten de boodschap om in een creatief script, maar denken ook mee over de insteek, stijl en inhoud van de animatie. Tevreden? Mooi! Tijd om de animatie tot leven te laten komen. Ga je voor een 2D-animatie of 3D? Of juist een combinatie? Alles is mogelijk. Onze eigen animator zal aan de hand van jouw input een fantastische motion graphic ontwikkelen.

Wij nemen graag een paar sprongen extra

Ons werkt stopt niet bij het maken van de animatievideo. We nemen voor jou een paar sprongen extra. Ook op het gebied van marketing en communicatie zijn wij geen onbekende. Al nagedacht hoe je je video onder de aandacht gaat brengen bij je doelgroep? In welk format? En welke kanalen en platformen wil je hiervoor gebruiken? Animaties zijn op tal van manieren in te zetten. Ook maken we korte versies voor bijvoorbeeld bannersets of pre-rolls voor marketing campagnes. Of je nu een duidelijke visie hebt of nog niet: wij stemmen onze dienstverlening af op jouw wensen en voorzien je graag van professioneel advies. We kunnen op vaste basis werken zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. Zo ben je verzekerd van een continue aanloop van creatieve content.

Je bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk en we denken actief mee over de beste creatieve aanpak voor jouw communicatie. Uiteraard in samenspraak met jou.

Interesse in onze diensten?

Wil je een professionele animatiefilm laten maken voor klanten, medewerkers of andere betrokkenen? Kies dan voor de uitgebreide diensten van Diepzeekonijn. We bieden een totaaloplossing voor iedere creatieve uitdaging. Daag ons uit en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

© Diepzeekonijn