Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=79yhJ2fiPCA&ab_channel=Diepzeekonijn-MovingMedia

Videoproductie Groningen

Diepzeekonijn maakt videoproducties in Groningen voor diverse bedrijven en organisaties. We hebben alle disciplines onder één dak en daarom kunnen wij krachtige videoproducties ontwikkelen die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar die ook jouw doelgroep raakt en daarmee enthousiast maakt over jouw bedrijf, product of dienst.

Met ons als jouw filmmaker in Groningen werken we nauw samen. Samen stellen we een duidelijke strategie op en bepalen we de boodschap en het type video die nodig zijn om jouw doelstelling te behalen. We halen alles uit de kast om met jouw aftermovie, testimonial, bedrijfsfilm, promotievideo, online event of mini-docu een fantastische indruk achter te laten.

Videobedrijf Groningen voor al jouw creatieve ideeën

Video’s doen het erg goed. Ze zijn krachtig en doeltreffend. Met een video kun je beter inspelen op de emoties van mensen. Onderzoeken demonstreren dat 4 op 5 mensen het prettig vinden om video’s over een product of dienst te bekijken. En laten we eerlijk zijn, het kijken van een video is toch ook veel leuker dan het lezen van droge tekst? Jouw videoproductie kan daarnaast op vele kanalen ingezet worden. Post je bedrijfsfilm op je social media kanalen, laat het zien aan klanten, en plaats de video op je website. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons team van specialisten zet voor jou graag dat stapje extra

Ons videobedrijf in Groningen bestaat uit een team van specialisten dat staat te popelen om met jouw videoproductie aan de slag te gaan. We beschikken over creatieve tekstschrijvers, fotografen, regisseurs, decorbouwers, geluidstechnici, editors, veelzijdige marketeers en de beste filmmakers. Kortom, een groot team die samen sterke video’s produceert. Wij gaan een stapje verder dan alleen het maken van succesvolle videoproducties. Dankzij onze flexibele houding kunnen wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing bieden.

Videoproductie uitbesteden aan Diepzeekonijn

De wereld van videoproducties is breed, daar weten we alles van. Daarom kun je bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten videoproducties in Groningen en omgeving. Tegenwoordig is het maken van een recruitment video erg populair, maar ook foodvideo’s zijn zeer in trek. Video’s waarvan je gaat watertanden. Of wat dacht je van YouTube marketing?

Filmmaker in Groningen met eigen studio

In onze eigen studio’s kunnen wij iedere wens vertalen naar een krachtige videoproductie. Daarnaast zijn het maken video’s zoals een infomercial, instructiefilm, animatiefilm, testimonial video, vastgoed video, promotie video, branding video, social video, reclamefilm, mini-docu, veiligheidsfilms, crowdfundingvideo’s en webshop video’s voor ons zeker geen onbekend terrein. We hebben inmiddels al tal van projecten mogen realiseren voor inspirerende bedrijven.

Twijfel je tussen verschillende bovenstaande opties en heb je daarom behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op.

Als filmmaker in Groningen maken we meer dan alleen video’s

Zoals je ziet, gaan wij als filmmaker in Groningen geen enkele uitdaging uit de weg. Omdat we de kennis, ervaring en middelen hebben, kunnen we meer bieden dan alleen een sterke videoproductie. We denken met je mee, van video marketing en video advertising naar video content marketing. Ook bedenken we een complete strategie en voeren deze nauwkeurig uit. In overleg met jou bepalen we de stijl en look en feel van de productie.

Wij leveren een totaalpakket

Wil je naast een indrukwekkende video ook promotiemateriaal zoals kwalitatieve foto’s laten ontwikkelen? Als filmmaker uit Groningen kunnen we tevens de fotografie verzorgen. Een echt totaalpakket waaraan niks ontbreekt. Je bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk en we denken actief mee over de beste creatieve aanpak voor jouw communicatie. Uiteraard altijd in samenspraak met jou. We zijn namelijk altijd op zoek naar meer creatieve ideeën en inzichten.

Editwerk uitbesteden

Maar ook het uitbesteden van editwerk kan! Onze ervaren editors puzzelen graag jouw videoproductie in Groningen van begin tot eind in elkaar. Met of zonder ondertiteling, achtergrondmuziek, intro, outro, effecten en nog veel meer!

Wij ontzorgen je van A tot Z

Onze kennis van foto en video is breed, maar we zijn ook expert op het gebied van marketing en communicatie. Nooit meer zonder beeldmateriaal willen komen te zitten? Indien gewenst, dienen we als verlengstuk van de marketing- en/of communicatieafdeling van jouw bedrijf. We kunnen op vaste basis werken zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. Zo ben je verzekerd van een continue aanloop van creatieve content.

Een succesvolle video produceren in 4 stappen

Jouw video produceren samen met ons? Het videoproductieproces bestaat bij ons uit 4 stappen:

Fase 1: Pre-productie: conceptfase

In deze eerste fase bepalen we samen wat voor video we gaan maken en wat het doel van de video is. We steken onze creatieve koppen bij elkaar om zo jouw boodschap te vertalen naar een krachtige video die jouw doelgroep aanspreekt. Zodra het plan is uitgewerkt begint de productie.

Fase 2: Productie

Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het opnemen van de video. De opnames vinden plaats bij jou op locatie of in onze studio. Jij kiest.

Fase 3: Editing

Zodra we al het beeldmateriaal verzameld hebben, gaan onze editors aan de slag met de nabewerking. Muziek, ondertiteling, voice-overs en overige beeldeffecten worden toegevoegd. Dit maakt de video helemaal compleet.

Fase 4: Marketing

Maar wat heb je aan een sterke video als deze niet gezien wordt? En op welke kanalen zet je de video in? Onze marketeers weten hier wel raad mee. We meten de resultaten en optimaliseren waar nodig, zodat je videoproductie blijvend succesvol is. Het succesvol in beweging krijgen van de doelgroep: dat is het doel van Diepzeekonijn Moving Media.

Interesse? Neem direct contact op

Wil je nieuwe content creëren voor jouw bedrijf? Een videoproductie is van veel toegevoegde waarde. Met Diepzeekonijn als jouw filmmaker in Groningen helpen we jou graag bij het maken van unieke videoproducties. Heb je interesse in waardevol en sterk beeldmateriaal om jouw organisatie te laten groeien? Of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Hopelijk springen samen binnenkort in het diepe!

Neem contact op!

Veelgestelde vragen

Wat doet een videoproductie bedrijf?

Als videoproductie bedrijf zijn we in het maken van krachtige video’s. Hierbij verzorgen we het hele traject; van A tot Z. Van strategie tot productie en marketing. We hebben alle principes in huis om van jouw video een succes te maken. Ons team bestaat uit videostrategen, een regisseur, cameraman, licht- en geluidstechnici, animators, editors en marketeers. Met dit team maken we als videoproductie bedrijf verschillende soorten video’s. Denk aan een bedrijfsfilm, animatie, foodvideo, livestreams, infomercial en nog veel meer.

Waarom een video laten produceren?

Een video geeft je de mogelijkheid om je boodschap krachtig, professioneel en overtuigend over te brengen op je doelgroep. Visuele elementen trekken de aandacht van je kijker en spreekt aan. Bovendien is een videoproductie multi-inzetbaar en kan je nog jarenlang gebruiken. Deel de video op je social media kanalen, zoals YouTube, Instagram, LinkedIn, Facebook of TikTok. Geef je video een mooie plek op je website of laat ‘m zien op een beurs, presentatie, congres of webinar. Zo professionaliseer je je gehele bedrijf.