Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=1DwFbJue8bI

Videoproductie Groningen

Diepzeekonijn maakt videoproducties in Groningen voor diverse bedrijven en organisaties. We hebben alle disciplines onder één dak en daarom kunnen wij krachtige videoproducties ontwikkelen die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar die ook jouw doelgroep raakt en daarmee enthousiast maakt over jouw bedrijf, product of dienst.

Met ons als jouw filmmaker in Groningen werken we nauw samen. Samen stellen we een duidelijke strategie op en bepalen we de boodschap en het type video die nodig zijn om jouw doelstelling te behalen. We halen alles uit de kast om met jouw aftermovie, testimonial, bedrijfsfilm, promotievideo, online event of mini-docu een fantastische indruk achter te laten.

Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen?

Videobedrijf Groningen voor al jouw creatieve ideeën

Video’s doen het erg goed. Ze zijn krachtig en doeltreffend. Met een video kun je beter inspelen op de emoties van mensen. Onderzoeken demonstreren dat 4 op 5 mensen het prettig vinden om video’s over een product of dienst te bekijken. En laten we eerlijk zijn, het kijken van een video is toch ook veel leuker dan het lezen van droge tekst? Jouw videoproductie kan daarnaast op vele kanalen ingezet worden. Post je bedrijfsfilm op je social media kanalen, laat het zien aan klanten, en plaats de video op je website. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons team van specialisten zet voor jou graag dat stapje extra

Ons videobedrijf in Groningen bestaat uit een team van specialisten dat staat te popelen om met jouw videoproductie aan de slag te gaan. We beschikken over creatieve tekstschrijvers, fotografen, regisseurs, decorbouwers, geluidstechnici, editors, veelzijdige marketeers en de beste filmmakers. Kortom, een groot team die samen sterke video’s produceert. Wij gaan een stapje verder dan alleen het maken van succesvolle videoproducties. Dankzij onze flexibele houding kunnen wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing bieden.

Videoproductie uitbesteden aan Diepzeekonijn

De wereld van videoproducties is breed, daar weten we alles van. Daarom kun je bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten videoproducties in Groningen en omgeving. Tegenwoordig is het maken van een recruitment video erg populair, maar ook foodvideo’s zijn zeer in trek. Video’s waarvan je gaat watertanden.

Filmmaker in Groningen met eigen studio

In onze eigen studio’s kunnen wij iedere wens vertalen naar een krachtige videoproductie. Daarnaast zijn het maken video’s zoals een infomercial, instructiefilm, animatiefilm, testimonial video, vastgoed video, promotie video, branding video, social video, reclamefilm, mini-docu, veiligheidsfilms, crowdfundingvideo’s en webshop video’s voor ons zeker geen onbekend terrein. We hebben inmiddels al tal van projecten mogen realiseren voor inspirerende bedrijven.

Twijfel je tussen verschillende bovenstaande opties en heb je daarom behoefte aan advies? Neem contact met ons op en we staan je met liefde te woord!

Als filmmaker in Groningen maken we meer dan alleen video’s

Zoals je ziet, gaan wij als filmmaker in Groningen geen enkele uitdaging uit de weg. Omdat we de kennis, ervaring en middelen hebben, kunnen we meer bieden dan alleen een sterke videoproductie. We denken met je mee, van video marketing en video advertising naar video content marketing. Ook bedenken we een complete strategie en voeren deze nauwkeurig uit. In overleg met jou bepalen we de stijl en look en feel van de productie.

Wij leveren een totaalpakket

Wil je naast een indrukwekkende video ook promotiemateriaal zoals kwalitatieve foto’s laten ontwikkelen? Als filmmaker uit Groningen kunnen we tevens de fotografie verzorgen. Een echt totaalpakket waaraan niks ontbreekt. Je bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk en we denken actief mee over de beste creatieve aanpak voor jouw communicatie. Uiteraard altijd in samenspraak met jou. We zijn namelijk altijd op zoek naar meer creatieve ideeën en inzichten.

Editwerk uitbesteden

Maar ook het uitbesteden van editwerk kan! Onze ervaren editors puzzelen graag jouw videoproductie in Groningen van begin tot eind in elkaar. Met of zonder ondertiteling, achtergrondmuziek, intro, outro, effecten en nog veel meer!

Wij ontzorgen je van A tot Z

Onze kennis van foto en video is breed, maar we zijn ook expert op het gebied van marketing en communicatie. Nooit meer zonder beeldmateriaal willen komen te zitten? Indien gewenst, dienen we als verlengstuk van de marketing- en/of communicatieafdeling van jouw bedrijf. We kunnen op vaste basis werken zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. Zo ben je verzekerd van een continue aanloop van creatieve content.

Een succesvolle video produceren in 4 stappen

Geïnteresseerd? Kom koffie doen!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.