https://www.youtube.com/watch?v=79yhJ2fiPCA&ab_channel=Diepzeekonijn-MovingMedia

Videoproductie

Diepzeekonijn maakt videoproducties voor diverse bedrijven en organisaties. We hebben alle disciplines onder één dak en daarom kunnen wij krachtige videoproducties ontwikkelen die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar die ook jouw doelgroep raakt en daarmee enthousiast maakt over jouw bedrijf, product of dienst. Samen met jou stellen we een duidelijke strategie op en bepalen we de boodschap en het type video die nodig zijn om jouw doelstelling te behalen. We halen alles uit de kast om met jouw animatiefilm, testimonial, bedrijfsfilm, promotievideo of mini-docu een fantastische indruk achter te laten.

Videobedrijf Groningen voor al jouw creatieve ideeën

Video’s doen het erg goed. Ze zijn krachtig en doeltreffend. Met een video kun je beter inspelen op de emoties van mensen. Onderzoeken demonstreren dat 4 op 5 mensen het prettig vinden om video’s over een product of dienst te bekijken. En laten we eerlijk zijn, het kijken van een video is toch ook veel leuker dan het lezen van droge tekst? Jouw videoproductie kan daarnaast op vele kanalen ingezet worden. Post je bedrijfsfilm op je social media kanalen, laat het zien aan klanten, en plaats de video op je website. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons videobedrijf in Groningen bestaat uit een team van specialisten die staat te popelen om met jouw videoproductie aan de slag te gaan. We beschikken over creatieve tekstschrijvers, regisseurs, decorbouwers, geluidstechnici, veelzijdige marketeers en de beste filmmakers. Kortom, een groot team wat gecombineerd de mooiste videoproducties maakt. Wij gaan een stapje verder dan alleen het maken van succesvolle videoproducties. Dankzij onze flexibele houding kunnen wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing bieden

Videoproducties uitbesteden

De wereld van videoproducties is breed, daar weten we alles van. Daarom kun je bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten videoproducties. Tegenwoordig is het maken van een foodvideo zeer in trek. Video’s waarvan je gaat watertanden. Of wat dacht je van YouTube marketing? In onze eigen studio’s kunnen wij iedere wens vertalen naar een krachtige videoproductie. Daarnaast zijn het maken video’s zoals een infomercial, instructiefilm, animatiefilm, testimonial video, vastgoed video, promotie video, branding video, social video, reclamefilm, mini-docu, veiligheidsfilms, crowdfundingvideo’s en webshop video’s voor ons zeker geen onbekend terrein. We hebben inmiddels al tal van projecten mogen realiseren voor inspirerende bedrijven.

Twijfel je tussen verschillende bovenstaande opties en heb je daarom behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op.

Meer dan alleen video’s

Zoals je ziet, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Omdat we de kennis, ervaring en middelen hebben, kunnen we meer bieden dan alleen een sterke videoproductie. We denken met je mee, van video marketing en video advertising naar video content marketing. Ook bedenken we een complete strategie en voeren deze nauwkeurig uit. In overleg met jou bepalen we de stijl en look en feel van de productie. Wil je naast een indrukwekkende video ook promotiemateriaal zoals kwalitatieve foto’s laten ontwikkelen? Tijdens een videoproductie kunnen we tevens de fotografie verzorgen. Een echt

totaalpakket waaraan niks ontbreekt. Je bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk en we denken actief mee over de beste creatieve aanpak voor jouw communicatie. Uiteraard altijd in samenspraak met jou. We zijn namelijk altijd op zoek naar meer creatieve ideeën en inzichten.

Onze kennis van foto en video is breed, maar we zijn ook expert op het gebied van marketing en communicatie. Nooit meer zonder beeldmateriaal willen komen te zitten? Indien gewenst, dienen we als verlengstuk van de marketing- en/of communicatieafdeling van jouw bedrijf. We kunnen op vaste basis werken zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. Zo ben je verzekerd van een continue aanloop van creatieve content.

Flexsupport – Wervingsvideo

Flexsupport – Wervingsvideo

Flexoplast – Bedrijfsvideo & Zakelijke fotografie

Flexoplast – Bedrijfsvideo & Zakelijke fotografie

Vastgoedvideo & Fotografie – Bellingwolde

Vastgoedvideo & Fotografie – Bellingwolde

Partners in wonen vastgoed Groningen

Partners in wonen vastgoed Groningen

Gemeente Het Hogeland – Live Webinar

Gemeente Het Hogeland – Live Webinar

Livestream – VNO-NCW MKB Noord

Livestream – VNO-NCW MKB Noord

Interesse? Neem direct contact op

Wil je nieuwe content creëren voor jouw bedrijf? Een videoproductie is van veel toegevoegde waarde. Diepzeekonijn helpt jou graag bij het maken van unieke videoproducties. Heb je interesse in waardevol en sterk beeldmateriaal om jouw organisatie te laten groeien? Of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Hopelijk springen samen binnenkort in het diepe!