Skip to main content

Een greep uit onze projecten

Rentaltracker

Video

Rentaltracker komt met een nieuw product; De Stealthtracker. Een onopvallende GPS-tracker die de autoverhuurders een hoop kopzorgen gaat besparen. Kijk hier verder!

The Happy Traveler

Video

Een guesthouse in het hart van Groningen; vanuit de hele wereld komen reizigers naar de Happy Traveler. Karakteristieke kamers in verschillende groottes, een dakterras, een cocktailbar én een lekker ontbijt. Happy Traveler heeft het allemaal. In een video bij de receptie maken de gasten kennis met het Guesthouse. Kijk hier verder!

Forum Groningen

Fotografie & Video

Het culturele hart van Groningen: het Forum! Van expo’s en tentoonstellingen over de geschiedenis van videogames tot het kijken van arthouse films in de bioscoop.

Groningen Seaports

Fotografie

In opdracht van Groningen Seaports fotografeerden wij in de Eemshaven, het Chemiepark en in Delfzijl. Wij fotografeerden met verschillende technieken op verschillende momenten waaronder zonsondergang en nachtopnames. De foto’s worden gebruikt om de nieuwe website van Groningen Seaports en hun uitingen te voorzien van hedendaagse beelden van de omgeving waarbinnen zij actief zijn. De foto’s zijn terug te zien in de beursstand en verschillende presentaties en online uitingen.

Groninger Studenten Cabaret Festival

Fotografie & Video

Een avond vol gelach, geschreeuw, goede sfeer en een line-up van opkomende en al gevestigde cabaretiers? Dan moet je bij het Groninger Studenten Cabaret Festival zijn! Elke jaar is het weer genieten, met dit jaar de 36e editie van het volledig door studenten georganiseerde festival!

TKP Tocht van Groningen

Video & Fotografie

De TKP Tocht van Groningen is een wielerevenement met 5 verschillende afstanden door de provincie Groningen.

Diepzeekonijn heeft deze wielertocht met meerdere cameramannen en fotografen vast gelegd en hier vervolgens een fotoreportage en aftermovie van gemaakt.

MARUG

Video & Fotografie

Voor dit marketing congres dat jaarlijks in Martiniplaza plaatsvindt maakten wij een promotiefilm, sameday montage, een aftermovie en verzorgden we de gehele fotografie van het event.

Meyer Horeca Groep - Baas in de Horeca

Wie aan de horeca denkt, denkt (onbewust) aan de Meyer Horeca Groep! In heel Nederland bevinden zich talloze horeca zaken die onder deze groep hun business doen. Denk aan zaken als de Drie Gezusters, Moeke en Burger King! Nu weten we allemaal dat collega’s vinden in de horeca wereld lastig is, vandaar dat Meyer ons heeft gevraagd om een recruitment video te maken waarin we laten zien dat de horeca dé plek is om te werken! Dit noemen we: Baas in de Horeca!

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!

Neem contact op

© Diepzeekonijn