Skip to main content

Videobedrijf Groningen

Wil jij je bedrijf, product, dienst, evenement of team op een unieke manier vastleggen? Schakel Diepzeekonijn als videobedrijf in Groningen in. Wij weten de boodschap en jouw verhaal op een manier te vertellen die je doelgroep aanspreekt, overtuigt en enthousiasmeert. Voor duidelijke, authentieke en krachtige video’s klop je aan bij hét videobedrijf van Groningen en omgeving.

Waarom een videobedrijf in Groningen inschakelen?

Dagelijks ontvangen we een overvloed aan informatie. Inmiddels weten we precies hoe we deze informatie snel moeten verwerken, dit gebeurt soms onbewust. Wat zoek ik en past hetgeen wat ik zie bij mij? Vraagstukken die we in enkele seconden beslissen. Het is hierdoor nog belangrijker geworden om informatie aan te bieden die de aandacht pakt en behoudt. Video’s zijn hier een goed voorbeeld van.

Door Diepzeekonijn als videobedrijf in Groningen in te schakelen bereik jij niet alleen je doelgroep, je roept ook de juiste emotie en beleving op.

Diepzeekonijn als jouw videobedrijf in Groningen inhuren

Bij het maken van een video brengen we bewegingen, uitsneden, kleur, licht en emotie samen om de aandacht van de kijker te sturen. Veel videobedrijven sturen alleen op kwalitatief beeld, wij kijken verder dan dat. Wij focussen ook op compositie en licht. Want film is in essentie niks anders dan het manipuleren van licht. Daar zijn we goed in.

Bovendien zorgt ons videobedrijf in Groningen ervoor dat je video rendeert. We kijken ook naar de marketing. Video is het perfecte marketinginstrument om jouw bedrijf, product of dienst te promoten.

Wat voor soort video’s maken wij?

Video’s zijn er in veel verschillende soorten en smaken. Wij zijn bekend met vrijwel alle formats. Dit geldt overigens ook voor fotografie. Nooit meer zonder beeldmateriaal komen te zitten? We kunnen op vaste basis werken, zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. Hierdoor heb je een continue aanloop van content die je op al je marketingkanalen kan inzetten. Hieronder een greep uit de soort video’s die wij kunnen maken:

  • Bedrijfsvideo
  • Aftermovie
  • Animatiefilm
  • Branding video
  • Productvideo
  • Foodvideo
  • Instructiefilm
  • Recruitment video
  • Infomercial

Echter zijn er nog meer type video’s die we kunnen maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Hoe ziet het productieproces eruit?

Of we nu de video schieten in onze eigen studio of bij jou op locatie, we zorgen ervoor dat aan alles is gedacht. Van het decor en apparatuur tot aan de vakmensen en een goede strategie. Ook als je wat verder van Groningen gevestigd bent kunnen we je helpen. Onze mobiele studio rijden we naar elke gewenste locatie. Het productieproces die we als videobedrijf in Groningen hanteren ziet er als volgt uit:

Fase 1: Pre-productie: conceptfase

Eerst bepalen we samen wat voor video we gaan maken en wat het doel van de video is. We sparren over de boodschap en hoe we die kunnen vertalen naar een krachtige video die converteert. Pas als het plan is uitgewerkt, begint de productie.

Fase 2: Productie

De video gaat in productie. We gaan aan de slag met het opnemen van de video. De opnames vinden plaats bij jou op locatie of in onze studio. Dit is afhankelijk van je wensen.

Fase 3: Editing

Zodra we al het beeldmateriaal verzameld hebben, zetten we onze editors aan het werk om de video in elkaar te puzzelen. Muziek, ondertiteling, voice-overs en overige beeldeffecten worden toegevoegd. Dit maakt de video helemaal af.

Fase 4: Marketing

Maar wat heb je aan een sterke video als deze je doelgroep niet bereikt? En op welke kanalen moet je de video inzetten? Onze marketeers weten hier wel raad mee. We meten de resultaten en optimaliseren waar nodig, zodat je video blijvend succesvol is. Het succesvol in beweging krijgen van de doelgroep: dat is het doel van Diepzeekonijn Moving Media.

Wat wij kunnen maken

Laat van je horen!

Heb je al een tof idee voor een video? Deel deze met ons, we horen graag wat je plannen zijn. Nog wat hulp nodig om een concept uit te denken? Ook daar zijn we als videobedrijf in Groningen voor. Wij zitten graag met je samen om eens te sparren over je boodschap, je doelgroep en het type video die je wilt laten maken. Neem contact met ons op. Samen springen we in het diepe!

Neem contact op