Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=fB5opzOYW-c&feature=youtu.be

Mediabedrijf Diepzeekonijn

Wil jij laten weten en laten zien wie je écht bent en hoe jouw stad, merk of onderneming zich onderscheidt van de massa? Wij maken het zichtbaar. Met pakkende verhalen en beeldbepalende foto- en videocontent die jou online (en uiteraard ook offline), via de juiste strategie, goed en langdurig in beeld brengt. Op het netvlies en tussen de oren van jouw doelgroep. Wij zijn mediabedrijf Diepzeekonijn! Klaar om met ons in zee te gaan?

Mediabedrijf Groningen

Diepzeekonijn produceert iconische en relevante foto- en videocontent om jouw organisatie op de kaart te zetten. In overleg met jou ontwikkelen we content dat jouw doelgroep aanspreekt en dat het gewenste gevoel oproept, zodat er een langdurige en waardevolle band ontstaat. Ons mediabedrijf in Groningen is dag in, dag uit bezig met het ontwikkelen, uitwerken en realiseren van uiteenlopende foto- en videoprojecten.

We beschikken over een eigen studio waarin we voor iedere creatieve uitdaging een passende oplossing kunnen bieden. Of je nu een podcast of livestream wilt opnemen, graag een talkshow wilt organiseren of op zoek bent naar een prachtige plek om professionele foto’s of video’s te schieten, onze veelzijdige studio’s zijn volledig naar jouw wensen te bouwen.

Relevante content

Diepzeekonijn produceert iconische en relevante foto- en videocontent om jouw organisatie goed op de kaart te zetten. Content die jouw doelgroep raakt en die het juiste gevoel oproept. Zodat er een langdurige en waardevolle band ontstaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos…
Het inzetten van online foto- en videocontent op ondermeer sociale media zijn een niet te missen onderdeel geworden van de marketing- en communicatiestrategie van zo’n beetje elke succesvolle onderneming. Het tilt alles op een hoger plan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de meer reguliere content kun je denken aan live streaming, interactieve content, aftermovies en wat al niet meer.

Maar wat ga je doen? Waar kies je voor?

Diepzeekonijn laat je opvallen!

Foto- en videoproducties waar mensen zich in herkennen en worden meegenomen in het verhaal

Mediabedrijf Diepzeekonijn inschakelen

Wij vinden foto’s en video’s sterke marketinginstrumenten dat ingezet kunnen worden om jouw bedrijf, diensten en producten te promoten. Mediabedrijf Diepzeekonijn gaat dan ook verder dan alleen het produceren van toffe content, we kijken ook naar de marketing. Hoe kunnen we effectief jouw boodschap overbrengen bij jouw doelgroep? We halen alles uit de kast om dit te realiseren en verliezen hierbij de identiteit van jouw bedrijf nooit uit het oog. We zetten jouw wensen om in een concreet plan en stellen een heldere strategie op. Wil jij gebruik maken van de diensten van mediabedrijf Diepzeekonijn?

We geloven in de kracht van samenwerken. Samenwerken leidt tot het beste resultaat. Jij hebt kennis van de branche, wij weten hoe we een verhaal moeten vertellen en welke middelen nodig zijn om dit over te brengen. Samen vormen we een goed team.

 

Onze diensten

De diensten die wij aanbieden zijn zeer uitgebreid en hebben betrekking op video productie, fotografie of livestream studio’s. In onze aanpak zijn we zeer flexibel en passen ons op jouw wensen. Van zakelijke bedrijfsvideo’s tot aan foodvideo of een webshop video naar het regelen van een productfotograaf of draaien van een podcast, webinar of film: de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Wat je vraag of ideeën ook zijn, wij denken graag met je mee en gaan een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, het uitwerken van nieuwe inzichten doen we met veel passie en plezier.

Video Productie

Livestream Studio

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op