Webinar Studio Groningen

De Webinar Studio in Groningen

Vanuit onze grote studio is het mogelijk om een webinar, talkshow, informatiebijeenkomst of andere livestream uit te zenden. De studio is voorzien van alle technieken waaronder de eyecatcher, een groot LED scherm van 15 vierkante meter! Er zijn verschillende inrichtingen mogelijk denk hierbij aan een formele talkshow tafel of een informele woonkamer setting.

Meer informatie over onze webinar studio die wij samen met licht en geluidbedrijf 2join faciliteren is te vinden op Webinarstudiogroningen.nl

Wat is een Webinar?

Wat is een webinar, wat zijn de mogelijkheden, hoe houd ik de kijker betrokken en wat is er technisch allemaal mogelijk qua interactiviteit?

Dit is een vraag die wij dagelijks krijgen. Wij hebben daarom samen met Gijs Nillessen, die vaak als dagvoorzitter bij ons langskomt, een video opgenomen waarin hij alle mogelijkheden uitlegt en laat zien.

Als aanvulling hebben wij ons eigen webinar over webinars georganiseerd. In deze livestream van een uur behandelen wij vanuit de LED studio alle mogelijkheden die komen kijken bij het organiseren van een livestream. Wil je hem zien? Neem even contact met ons op dan sturen we je een linkje!

De webinar studio in Groningen voor elke livestream!

Voor veel mensen is het best spannend om een livestream te organiseren. Naast het technisch faciliteren van de stream kunnen wij ook ondersteuning bieden tijdens het voortraject. In de weken voordat we live gaan zullen wij aanwezig zijn bij de vergaderingen, onze ervaringen delen en meedenken in de mogelijkheden die er zijn.

Kortom. Wij helpen je tijdens het hele traject en adviseren daar waar nodig.

In Samenwerking met letsgetdigital

Samen met Let’s Get Digital creëren we jouw unieke digitale event. De check-in aan de balie, een netwerkcarrousel met slimme matchmaking, inspirerende keynotes en verrassende mogelijkehden zorgen voor een real life event beleving. Met een gegarandeerde unieke gebruikerservaring, voelde een online event nooit eerder zo dichtbij.

Een complete event experience vanuit je eigen huis. Met Let’s Get Digital beleef je online een event alsof je er zelf staat. Het online eventplatform biedt alles wat jij nodig hebt voor het organiseren van een digitaal of hybride event. Met een persoonlijke check-in, netwerken, interactieve seminars, ruimte voor exposanten, 1-op-1 meetings en natuurlijk een sponsor area beleeft een deelnemer jouw event zoals hij dat gewend is.

De mogelijkheden in de studio

Door het grote LED scherm van 5 bij 3 meter kan de studio in een handomdraai omgetoverd worden in de huisstijl van uw bedrijf, stichting of organisatie. Het scherm kan gebruikt worden als groot scherm met het thuispubliek via Zoom, een rustig bewegende animatie of een prachtige foto.

Wij hebben diverse decors beschikbaar waarmee de studio ingericht kan worden in een setting die het beste past bij de boodschap die u wilt uitdragen naar de kijker. Het kan verder aangekleed worden met een televisie waarop bijvoorbeeld de kijkers, een video inbeller of een powerpoint presentatie te zien is.

Geen uitdaging is ons te gek, wij maken je livestream of webinar perfect!

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op