Skip to main content

Webinar studio Groningen

Dé webinar studio in Groningen

Vanuit onze grote studio is het mogelijk om een webinar, talkshow, informatiebijeenkomst of andere live uitzending op te nemen en uit te zenden. Onze webinar studio in Groningen is voorzien van alle technieken waaronder de eyecatcher, een groot LED scherm van 15 vierkante meter! Er zijn verschillende inrichtingen mogelijk denk hierbij aan een formele talkshow tafel of een informele woonkamer setting.

Meer informatie over onze webinar studio die wij samen met licht- en geluidbedrijf 2join faciliteren is te vinden op Webinarstudiogroningen.nl.

Wat is een webinar?

Wat is een webinar, wat zijn de mogelijkheden, hoe houd ik de kijker betrokken en wat is er technisch allemaal mogelijk qua interactiviteit? Dit is een vraag die wij dagelijks krijgen. Wij hebben daarom samen met Gijs Nillessen, die vaak als dagvoorzitter bij ons langskomt, een video opgenomen waarin hij alle mogelijkheden uitlegt en laat zien.

Bekijk onze webinar over webinars!

Als aanvulling hebben wij ons eigen webinar over webinars georganiseerd. In deze livestream van een uur behandelen wij vanuit de LED studio alle mogelijkheden die komen kijken bij het organiseren van een livestream. Wil je hem zien? Neem even contact met ons op dan sturen we je een linkje!

De webinar studio in Groningen voor elk online evenement!

Voor veel mensen is het best spannend om een live evenement te organiseren. Naast het technisch faciliteren van de stream kunnen wij ook ondersteuning bieden tijdens het voortraject. In de weken voordat we live gaan zullen wij aanwezig zijn bij de vergaderingen, onze ervaringen delen en meedenken in de mogelijkheden die er zijn.

Kortom, wij helpen je tijdens het hele traject en adviseren daar waar nodig.

De mogelijkheden in de webinar studio

Door het grote LED scherm van 5 bij 3 meter kan onze webinar studio in Groningen in een handomdraai omgetoverd worden in de huisstijl van uw bedrijf, stichting of organisatie. Het scherm kan gebruikt worden als groot scherm met het thuispubliek via Zoom, een rustig bewegende animatie of een prachtige foto.

Een setting en decor die bij jou past

Wij hebben diverse decors beschikbaar waarmee de webinar studio in Groningen ingericht kan worden in een setting die het beste past bij de boodschap die u wilt uitdragen naar de kijker. Het kan verder aangekleed worden met een televisie waarop bijvoorbeeld de kijkers, een video-inbeller of een PowerPoint presentatie te zien is.

Geen uitdaging is ons te gek, wij maken je webinar perfect!

Professioneel opgenomen en op maat gemaakt

Met een op maat gemaakte intro, outro en een jingle pakket wordt er een huisstijl gecreëerd waardoor luisteraars de podcast herkennen. Jingles zijn korte stukjes muziek of gesproken tekst die op verschillende momenten van een podcast afgespeeld kunnen worden. Zo kan dit bijvoorbeeld tussen twee sprekers ingestart worden.

Onze webinar studio in Groningen is vast ingericht met video- en audio apparatuur. Hiermee is het mogelijk om zeer laagdrempelig, ad hoc en tegen aantrekkelijke prijzen een webinar op te nemen.

Deze kan opgenomen worden of direct gelivestreamd via verschillende platformen zoals Zoom, Google Hangout, Skype, Webex of bijvoorbeeld GoToWebinar. Indien gewenst, kunnen wij dit ook white label aanbieden zodat de online omgeving in uw eigen huisstijl vormgegeven kan worden.

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op