Skip to main content

Podcaststudio Groningen

Podcaststudio in Groningen

Onze podcaststudio is van alle gemakken voorzien. Jij kan dus zelf aan de slag met het maken van toffe audio content. Wordt het de eerste keer dat je een podcast opneemt? Wij leggen je graag meer uit over onze apparatuur en de mogelijkheden. Wil je meer dan alleen een audio podcast? Geen probleem, onze podcaststudio in Groningen is ingericht met vier camera's zodat ook het beeld opgenomen kan worden. Dit heeft als voordeel dat je je podcast of eigenlijk Vodcast (video podcast) ook kunt uploaden naar platforms als YouTube, LinkedIn en Facebook.

Podcast van ViaRob. Podcast uitbesteed aan Diepzeekonijn.

Alles voor podcasts, webinars, live streaming en voice-overs

De faciliteiten op locatie

De podcaststudio in Groningen is vast ingericht met audio en camera-apparatuur. De mogelijkheden gaan daarom verder dan alleen het opnemen van de podcast.
Met onze snelle internet verbinding kan alles op het gebied van audio en video gestreamd worden op internet.
Door onze ligging vlakbij het Julianaplein aan de ringweg van Groningen zijn wij ook vanuit Drenthe en Friesland zeer goed bereikbaar.

De mogelijkheden in de podcaststudio in Groningen

Onze podcaststudio in Groningen is perfect in te zetten voor het organiseren van livestreams. Webinars, Online Evenementen, Informatieavonden, Congressen of een pubquiz voor je collega's alles is mogelijk vanuit onze livestream studio.
Wij zijn platform onafhankelijk en kunnen onder andere streamen naar Microsoft Teams, Zoom, YouTube, Facebook, WebEx en nog veel meer. De studio is voorzien van een talkshow tafel met ingebouwde tv en biedt binnen de corona maatregelen ruimte voor drie personen.
Geen technische uitdaging is ons te gek, Video inbellers, PowerPoint, naambalkjes, online poll's en de integratie van een livechat. Het is allemaal mogelijk.

Webinar - Meet Your Future
Podcast opnemen in Studio Diepzeekonijn Groningen

Meedenken in formats en marketing

Onze diensten gaan veel verder dan alleen het faciliteren van een veelzijdige podcaststudio in Groningen. We bieden je een totaalpakket aan waarbij we ook meedenken over het format van de podcast en hoe we de uitzending het beste onder de aandacht van je doelgroep brengen.

Hoe kom ik aan luisteraars en kijkers?

Uiteraard wil je ook dat er geluisterd wordt. Wij hebben verschillende marketingmethodes om jouw opname onder de aandacht van de doelgroep te brengen. We beschikken over een creatief marketingteam die jou hierbij zal ondersteunen en adviseren.

Podcast intro, outro en jingles

Om je aflevering zo compleet mogelijk te maken, mogen een intro, outro en eventueel een jingle niet ontbreken. Het zorgt voor een unieke en herkenbare identiteit.

Hoe krijgt mijn show een eigen identiteit?

Met een op maat gemaakte intro, outro en een jingle pakket wordt er een huisstijl gecreëerd waardoor luisteraars de podcast herkennen. Jingles zijn korte stukjes muziek of gesproken tekst die op verschillende momenten van een podcast afgespeeld kunnen worden. Zo kan dit bijvoorbeeld tussen twee sprekers ingestart worden.

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!

Neem contact op

© Diepzeekonijn