Podcast Studio Groningen

Podcast Studio in Groningen

Neem je podcasts professioneel op in onze compleet ingerichte studio. Voorzien van de beste microfoons, een mooie talkshow tafel en akoestische panelen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van je podcast van het hoogste niveau is.
Wil je meer dan alleen een audio podcast? Geen probleem, onze podcast studio is ingericht met vier camera's zodat ook het beeld opgenomen kan worden. Dit heeft als voordeel dat je je podcast of eigenlijk Vodcast (video podcast) ook kunt uploaden naar platforms als YouTube, LinkedIn en Facebook.

Livestream uw congres
Professioneel opgenomen Podcast

Wat is een Podcast?

Een podcast is een digitaal geluidsbestand dat je zelf kan uitkiezen en overal op elk moment kunt luisteren. Het heeft veel weg van een radio programma waarbij geïnterviewd worden en over een specifiek onderwerp vertellen. Dit kan actualiteit zijn, maar ook sport, technologie of financiën.

Podcasts kun je via platforms als Spotify of iTunes op al je devices afspelen.

Alles voor podcasts, webinars, live streaming en voice-overs

Onze studio's zijn vast ingericht met kwalitatieve microfoons en camera apparatuur. De mogelijkheden gaan daarom verder dan het opnemen van de podcast. Met onze snelle internet verbinding kan alles live gestreamd worden op internet. Het is hierbij mogelijk om een PowerPoint te gebruiken, mensen te laten inbellen en te reageren op vragen vanuit de chat.

De mogelijkheden in de livestream studio

De studio is perfect in te zetten voor het organiseren van livestreams. Webinars, Online Evenementen, Informatieavonden, Congressen of een pubquiz voor je collega's alles is mogelijk vanuit onze livestream studio.
Wij zijn platform onafhankelijk en kunnen onder andere streamen naar Microsoft Teams, Zoom, YouTube, Facebook, WebEx en nog veel meer. De studio is voorzien van een talkshow tafel met ingebouwde tv en biedt binnen de corona maatregelen ruimte voor drie personen.
Geen technische uitdaging is ons te gek, Video inbellers, PowerPoint, naambalkjes, online poll's en de integratie van een livechat. Het is allemaal mogelijk.

Webinar - Meet Your Future

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op