Skip to main content

Fotostudio Leeuwarden

In onze grote fotostudio nabij Leeuwarden ontstaan de mooiste creaties. Hier laat jij je product, dienst, team of bedrijf op sprekende manier vastleggen door een professionele fotograaf. Het resultaat? Krachtige foto’s die meteen gebruiksklaar zijn voor verspreiding op al je marketingkanalen, online en offline.

Fotoshoot houden in onze fotostudio in Leeuwarden

Onze professionele fotostudio nabij Leeuwarden is voorzien van alle gemakken. De RGB-verlichting maakt het mogelijk om elke gewenste sfeer te creëren. Je past met een handomdraai de kleur van de verlichting aan. Maar ook het decor is naar wens aan te passen. Indien je gebruik wilt maken van onze vakspecialisten, zorgen wij ervoor dat op de dag van de fotoshoot nabij Leeuwarden alle apparatuur, mensen en overige middelen aanwezig zijn.

Fotostudio Diepzeekonijn

Geschikt voor foto en video

De rustige witte achtergrond van onze studio in Leeuwarden maakt ‘m ideaal voor het maken van zowel foto’s als video’s. Wij zijn van alle markten thuis. Wij bieden een totaaloplossing voor al jouw zakelijke beeldmateriaal. Of je nu nieuwe portretfoto’s wilt laten maken, een bedrijfsvideo of een sfeerimpressie van je bedrijf: onze fotostudio nabij in Leeuwarden is multifunctioneel. Voor ons geen opdracht te gek.

Zet grote groepen voor de lens

Wil je gebruik maken van onze fotografie studio in de buurt van Leeuwarden om een grote groep vrienden, collega’s of studiegenoten vast te leggen? Ook dit is mogelijk. De fotostudio is groot en kan van één persoon tot maximaal 25 mensen fotograferen.

Mogelijkheden om te huren

Het is echter ook mogelijk om de studio te huren. Voor een dagdeel, een hele dag of juist meerdere dagen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? Neem contact met ons op. We nemen graag alle details met je door.

Wat kun je verwachten van onze fotograaf in Leeuwarden?

Ook beschikken we over een eigen team van creatievelingen dat bestaat uit een fotograaf in Leeuwarden, licht- en geluidstechnici, decorbouwers en marketeers. Zij bundelen graag hun krachten om het beste resultaat neer te zetten. Voor elk type fotoshoot hebben we een passende fotograaf. Iemand die goed is in organiseren, die ervaring heeft en aanwijzingen geeft over poses, lichtinval, compositie en decor. Daarnaast is het de taak aan de fotograaf om mensen goed te laten voelen.

Op zoek naar een passende stijl

We adviseren om in de periode voorafgaand aan de fotoshoot alvast na te denken over de type foto’s je wenst. Zakelijk of formeel? Alleen een teamfoto of ook meteen individuele portretfoto’s? Afbeeldingen geschikt voor je website, social media of ook print, zoals een brochure? Zijn de foto’s onderdeel van een langere campagne? Dit is slechts een greep uit de vragen waar je over na kunt denken.

Hulp nodig bij het creatieve proces? Daar helpen we je graag bij. Samen zetten we onze ideeën papier en maken we een plan.

Val op met sprekende foto’s

Mensen zijn visueel ingesteld. Authentieke afbeeldingen en video’s zorgen ervoor dat je opvalt van de concurrentie. Bovendien kun je met beeld veel makkelijker en sneller inspelen op de emoties van kijkers. Je kunt sfeer overbrengen. Een impressie. Iets wat bij branding en marketing veel waarde toevoegt. Voor jou en je klanten. Investeren in kwalitatieve foto’s is daarom een slimme zet in onze ogen. Boek daarom een fotoshoot in Leeuwarden bij jou of bij ons op locatie in Groningen.

Flexibel dankzij onze mobiele fotostudio

Ben je niet in de gelegenheid om de shoot in onze studio te houden? Of wil je juist je pand, personeel en cultuur vastleggen? Dan komen wij toch gewoon naar jou! Onze mobiele fotostudio is uitgerust met alle faciliteiten en apparatuur die we nodig hebben. Zo kunnen we op elke locatie een succesvolle fotoshoot houden.

Wij ontzorgen je

We streven ernaar om jou voor, tijdens en na de fotoshoot zoveel mogelijk te ontzorgen. Jouw wensen qua stijl en onze kennis van foto- en videografie zorgt zeker voor een gouden combinatie. Neem contact met ons op. Zien we jou straks voor onze lens?

Neem contact op