Skip to main content

Fotostudio Drenthe

Jouw product of dienst, team of organisatie vastleggen op beeld? In onze fotostudio nabij Drenthe is alles mogelijk. Je bent in ieder geval verzekerd van kwalitatieve afbeeldingen die je kunt inzetten op al je kanalen, online en offline. We beschikken over een team van gespecialiseerde fotografen in Drenthe die het DNA van jouw bedrijf perfect weten te visualiseren.

Waarom kiezen voor onze moderne fotostudio nabij Drenthe?

Onze fotostudio nabij Drenthe is uniek in zijn soort, omdat de vloer doorloopt in de muur. Bovendien is de studio van alle moderne apparatuur voorzien. RGB-verlichting, flitslampen, producttafel en diverse achtergronden. Het decor is volledig aan te passen naar jouw wensen. Uiteraard staat onze fotograaf in Drenthe klaar om het product, de mensen of je bedrijf op unieke wijze vast te leggen. Wil je onze fotograaf inschakelen? Laat het weten, dan zorgen wij dat alles op de dag van de shoot aanwezig is.

Onze fotostudio

Geschikt voor foto’s en video’s

Wist je dat onze studio nabij Drenthe zich niet alleen perfect leent voor het maken van foto’s, maar ook voor het schieten van toffe video’s? Of je nu een productvideo wilt laten maken, foodvideo of een infomercial: onze vakmensen weten overal raad mee. De studio bevindt zich in Groningen. Met slechts 30 tot 40 minuten rijden ben je al bij ons op locatie.

Onze fotostudio nabij Drenthe huren?

Het is ook mogelijk om onze fotostudio nabij Drenthe en omgeving te huren. Voor een dagdeel, een hele dag of juist meerdere dagen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? Neem contact met ons op. We nemen graag alle details met je door.

Professionele fotograaf in Drenthe

Wij begrijpen als geen ander dat elk merk uniek is. Dit vraagt ook om andere vormen van fotografie, setting, sfeer en fotograaf. Voor elke stijl kunnen wij een professionele fotograaf in Drenthe regelen. Echte specialisten met kennis van hun vak. Op de dag van de shoot hoef jij je nergens zorgen om te maken. De fotograaf houdt rekening met de poses, compositie, licht en meer. En bovenal heeft hij of zij de taak om duidelijke instructies te geven en mensen op hun gemak te laten voelen.

Unieke reportages op maat

Om het maximale uit je fotoshoot in Drenthe te halen, is het slim om vooraf goed na te denken over het type foto’s die je wilt laten maken. Je wilt tenslotte wel dat de foto’s representatief zijn en passen bij jou en je merk. De afweging moet gemaakt worden tussen zakelijk of juist informeler.

Betreft het uitsluitend nieuwe profielfoto’s en teamfoto’s voor op de website? Of wil je juist een complete reeks foto’s schieten voor een bepaalde campagne, zodat je de komende maanden vooruit kan? Moeten de afbeeldingen ook geschikt zijn voor print? Social media? Voldoende vragen om over na te denken. Daar helpen we je graag bij.

Bij jou op locatie of bij ons?

Ons team bestaat echter niet alleen uit vakkundige fotografen. Decorbouwers, licht- en geluidstechnici en marketeers werken nauw samen om het beste resultaat voor jou te creëren. Ook als je niet in gelegenheid bent om langs te komen in onze studio. Wij komen dan gewoon naar jou. Onze eigen mobiele fotostudio rijden we naar je toe en is in te richten op elke locatie. Het decor kunnen we eventueel al voor je opbouwen!

Neem contact op

Mogen wij jouw producten, diensten of bedrijf vastleggen? Neem dan contact met ons op. Diepzeekonijn denkt met je mee. Van concept tot realisatie. Indien gewenst leveren we de foto’s in het gewenste format aan.

Neem contact op