Skip to main content

Fotostudio Groningen

In onze fotostudio in Groningen kan iedereen zichzelf zijn. Of dit nu gaan om een nieuwe teamfoto voor op je website, een portretfoto of een productfoto van een groot object: alles is mogelijk in deze fotografie studio. Standaard voorzien van hoogwaardige apparatuur en inclusief professionele fotograaf.

Onze fotostudio

De mooiste foto’s maken in onze fotografie studio in Groningen

Onze fotostudio in Groningen is uniek in zijn soort vanwege de vloer die doorloopt in de muur. Ideaal als je een webshop hebt waarbij het product uitgeknipt moet worden. De rustige, witte achtergrond is perfect voor je nieuwe LinkedIn-profielfoto, CV of de ‘over ons’ pagina van het bedrijf waar je werkt. Wit te saai? Geen probleem. Dankzij de ledlampen kunnen we elke gewenste achtergrondkleur realiseren. We horen graag vooraf wat voor type fotoshoot je wilt organiseren in onze fotostudio en wat het doel van de foto’s is.

Ook geschikt voor grote groepen

Wil je gebruik maken van onze fotografie studio om een grote groep vrienden, collega’s of studiegenoten vast te leggen? Ook dit is mogelijk. De fotostudio is groot en kan van één persoon tot maximaal 25 mensen fotograferen.

Specificaties van de fotostudio

7×5,5 meter en 4 meter hoog

Vloeroppervlakte van ongeveer 30 m2

Flexibel lichtplafond voor flitsers

RGB ledverlichting

Geschikt voor vrijwel elk type fotoshoot

Mogelijkheid om een decor op te bouwen

Fotostudio Diepzeekonijn

Content is veel meer dan alleen tekst

Video’s en afbeeldingen zijn tegenwoordig nóg belangrijker geworden. Sterker nog: beeld is niet meer weg te denken uit het online én offline landschap. Beeldmateriaal trekt sneller onze aandacht dan lange teksten. Om bezoekers van jouw website de beste ervaring te bieden helpen onze fotografen en creatieve marketeers jou graag verder in onze professionele fotostudio in Groningen. In onze uitgebreide fotostudio hebben wij een keur aan professionele apparatuur.

Mobiele fotostudio op elke locatie

We hebben eigen gespecialiseerde fotografen in dienst die jouw foto’s met een high-end camera maken, zodat ze ook geschikt zijn om op billboard formaat uit te printen. Video’s kunnen wij in zelfs in 6K maken. Tijdens de shootdag zorgen wij dat alle mensen en apparatuur aanwezig zijn op locatie. De fotograaf geeft aanwijzingen voor poses en houdingen, en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Onze volwaardige fotografie studio in Groningen is verder uitgerust met flitslampen, een producttafel en verschillende achtergronden. Zijn studiofoto’s niks voor jou? Dan nemen we de apparatuur gerust mee naar een andere locatie. We beschikken namelijk over een mobiele studio waarmee we naar elke gewenste locatie kunnen komen. Denk aan jouw kantoor, winkel of andere plek.

Foto’s klaar, en nu?

Als de shoot erop zit, gaan wij aan de slag met editen. Als je hier nog speciale wensen voor hebt, dan horen wij dat natuurlijk graag! We sturen je de foto’s zo snel mogelijk toe, in het gewenste formaten. Of in diverse formats, zodat je ze op al je verschillende kanalen kunt gebruiken. Onze marketeers adviseren je graag over het gebruik van de afbeeldingen op je marketingkanalen.

Foto Fotografie van BMW. Productfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Wij denken graag met je mee

Het is ons doel om jou voorafgaand, tijdens en na de shoot in onze fotostudio in Groningen zoveel mogelijk te ontzorgen. Samen gaan we op zoek naar een manier om jou, het team of een product zo origineel en goed mogelijk in beeld te brengen. In onze fotostudio in Groningen is alles mogelijk. Maar ook als je op zoek bent naar een fotostudio in de buurt van Leeuwarden, Assen, Drachten of Drenthe ben je bij ons op de goede plek.