Skip to main content

Filmstudio Groningen

Heb jij een creatief idee voor een film en wil je dat deze tot leven komt in een professionele studio? De filmstudio in Groningen van Diepzeekonijn biedt volop mogelijkheden. Deze multifunctionele ruimte is volledig naar jouw wensen aan te passen. Bovendien staat er een compleet team van creatievelingen klaar om jouw concept te vertalen naar een uniek verhaal vastgelegd op beeld. Filmmakers, een regisseur, scriptschrijvers, geluids- en lichttechnici, decorbouwers en marketeers; aan alles en iedereen is gedacht.

Film studio in Groningen

Filmstudio in Groningen huren die van alle gemakken is voorzien

Onze filmstudio in Groningen is 7x5 meter en 4 meter hoog met een vloeroppervlakte van ongeveer 30 m2. De studio is tevens voorzien van een flexibel lichtplafond voor flitsers en het is mogelijk om de kleur aan te passen door middel van RGB LED verlichting. We gaan er samen wat moois van maken.

En dit begint allemaal met een goed kennismakingsgesprek. Er komt tenslotte veel kijken als je een filmstudio wilt huren. Wat wil je bereiken met je film? Wie is de doelgroep? Zijn er scripts nodig? Welke sfeer wil je uitstralen? Zijn er speciale rekwisieten nodig, en zo ja, welke? Welke apparatuur en andere faciliteiten moeten er aanwezig zijn in onze filmstudio in Groningen. Dit en meer nemen we graag met je door. Zo krijgen we een goed beeld van je wensen en de insteek van de film.

De faciliteiten op locatie

Een filmstudio huren? In onze filmstudio in Groningen ben je helemaal vrij om je creativiteit de vrije loop te laten. De grote witte wand zorgt ervoor dat er weinig afleiding is bij kijkers, zodat ze gefocust blijven op het onderwerp en wat er verteld wordt. Het is echter ook mogelijk om een decor in de studio te bouwen. De akoestiek in de filmstudio is optimaal, en daarom perfect voor het opnemen van live audio. Diepzeekonijn beschikt over een eigen team van professionals waarmee we snel kunnen schakelen. De studio is voorzien van high-end foto- en filmapparatuur. Is deze apparatuur nieuw voor jou? We delen onze kennis graag en helpen je op weg.

Wat voor soort opnames kunnen gemaakt worden in de filmstudio?

Wat voor soort video of filmproductie je ook wilt maken, in onze filmstudio in Groningen is alles mogelijk. Explainer videos, bedrijfsfilms, tutorials, animatiefilms, instructiefilms of walkthrough’s door software. Dit is slechts een greep uit het type video’s die wij met enige regelmaat maken. Het is mogelijk om een animatie in 2D of 3D te maken of eentje bij beide opties combineert. Staat het type filmproductie die jij wenst niet tussen bovenstaande opties? Laat het ons weten! We deinzen niet weg voor een uitdaging! Samen met jou in het diepe springen doen we graag.

Film studio Diepzeekonijn

Begeleiding van A tot Z

Als het filmen erop zit, zetten we onze editors aan het werk om van al het losse beeldmateriaal een krachtige film te maken. Voice-overs, ondertiteling, montage en nog veel meer; alles komt samen in deze fase. Uiteraard ben jij de eerste die we bellen om de primeur te komen bekijken. Moeten we nog een paar kleine details aanpassen of is het naar wens? Dit kan in de laatste fase nog verwerkt worden. Daarna ontvang je van ons de definitieve versie die je vervolgens voor verschillende doeleinden en marketing platformen kan inzetten. Hierbij kunnen wij je ook ondersteunen. Onze marketeers geven graag advies over de beste manier van distribueren.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil jij een film laten maken in onze filmstudio in Groningen en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op! We horen graag meer over je wensen en verwachtingen!

Neem contact op