Skip to main content

Cycloramastudio Groningen

Ben je op zoek naar dé studio van het noorden voor je foto- of videoshoot?

Maak kennis met onze cycloramastudio in Groningen. Dit is een veelzijdige studio die gebruikt kan worden voor allerlei doeleinden. Wij denken graag met je mee hoe we je wensen zo goed en op een origineel mogelijke manier in beeld kunnen brengen.

Wat is een cycloramastudio?

De cycloramastudio in Groningen van Diepzeekonijn is een unieke studio! Wij noemen hem de mooiste en grootste studio van het noorden. De studio is multifunctioneel en kan ingezet worden voor fotografie, video opnames en livestreams / webinars.

Een cycloramastudio, wat ook wel een infinitystudio wordt genoemd, is in ons geval een witte studio waarin de vloer doorloopt in de muur. Je kan hierdoor bij een specifieke belichting het onderwerp laten zweven wat het ideaal maakt voor portret- en productfotografie.

Cycloramastudio in Groningen huren

Dit type studio wordt veel gebruikt voor portret- en productfotografie, maar daar blijft het niet bij. De cycloramastudio in Groningen is geschikt voor alle foto- en video producties. Van portretfotografie tot explainer video’s of livestreams. Dit kan voor de witte wand, maar het is ook mogelijk om een decor in de studio te bouwen.

Specificaties van de studio

De studio is 7×5 meter en 4 meter hoog met een vloeroppervlakte van +/- 30 m2. Voorzien van een flexibel lichtplafond voor flitsers en een in kleur in te stellen achtergrond door middel van RGB LED verlichting.

De cycloramastudio in Groningen voor elke fotoshoot, video en livestream!

De cycloramastudio in Groningen voor elke fotoshoot, video en livestream!

Zoals je op deze pagina hebt kunnen lezen is het een hele veelzijdige studio. Hieronder kort een overzicht wat er onder andere mogelijk is.

  • Portretfotografie voor bijvoorbeeld LinkedIn;
  • Productfotografie van een balpen tot grote meubels;
  • Tutorial en explainer video’s;
  • Livestreams en webinars.

Fotografie in de cycloramastudio

De studio wordt het meest gebruikt voor portretfoto’s en productfoto’s van grote objecten. Door het unieke ontwerp van de studio en de vloer die doorloopt in de muur zijn de foto’s en video’s perfect te gebruiken als in een webshop of bij drukwerk waar het product uitgeknipt moet worden van de achtergrond.

De ideale achtergrond

Ook portretfoto’s worden veelvuldig in deze studio gemaakt. Door een rustige witte achtergrond is de foto perfect voor LinkedIn en Twitter, maar ook voor je CV of op de teampagina van het bedrijf waar je werkt. Op de foto met je team, studievereniging of collega’s? Ook dat is mogelijk! Door de grote omvang kunnen er foto’s gemaakt worden van 1 persoon tot groepen van 20 tot 25 personen.

Video in de Cycloramastudio

Explainer videos, tutorials. product videos of walkthrough’s door software. Dit zijn video’s die wij met enige regelmaat maken. De witte achtergrond zorgt ervoor dat er weinig afleiding is voor de kijkers en dat ze gefocust blijven op het onderwerp en wat er verteld wordt.

Onze studio’s in levende lijve ontdekken?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.