Skip to main content

Studio’s

Wil jij een podcast, webinar of ander evenement opnemen en misschien zelfs live uitzenden? Diepzeekonijn beschikt over professionele studio’s welke volledig aan te passen zijn aan jouw wensen. Met ons creatieve team van fotografen en filmmakers, eigenzinnige scriptschrijvers, decorbouwers, geluidstechnicus en de beste marketeers maken we voor iedere opdrachtgever de tofste content.

De studio’s zijn voorzien van de beste audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop, interview of onderzoek succesvol op te nemen. Onze studio’s zijn net zo uniek als wij zelf en bieden een prachtige oplossing voor elke creatieve uitdaging. Portretfotografie, zakelijke video’s, productfoto’s of online evenementen. Alles is mogelijk bij Diepzeekonijn!

Benieuwd naar onze studio's?

Wat de studio’s van Diepzeekonijn voor jou kunnen betekenen

Onze studio’s zijn dé plek waar creativiteit en gepassioneerde vakmensen samenkomen om iets moois te maken. Ons grote team van specialisten neemt graag jou het werk uit handen. Wij verzorgen de productie van jouw podcast, fotoshoot, webinar of andere videoproductie van A tot Z. Samen met jou sparren we over ideeën voor jouw creatieve uitdaging.

Vervolgens halen we alles uit de kast om het beste resultaat te realiseren. Zijn er scripts nodig? Wat voor soort studio moeten we inzetten en welke sfeer moet deze uitstralen? Welke professionals, apparatuur en andere middelen moeten aanwezig zijn op locatie? Dit zijn slechts een aantal vragen die bij je opkomen. Maak je geen zorgen. Wij hebben aan alles gedacht. Zelfs eventuele nabewerking van je foto of video regelen we voor je en we kunnen je adviseren over de ideale distributie van jouw productie. Hoe breng je succesvol jouw boodschap over bij jouw doelgroep, daar helpen we je graag bij.

De mogelijkheden van onze studio’s

Onze veelzijdige studio’s zijn zeer geschikt voor video, fotografie en film. De ruimte in de studio is perfect voor de productie van bedrijfsfilms, fotoshoots, een live webinar, inspirerende podcast of een ander online event. Klik op een van onderstaande studio’s en ontdek wat iedere individuele studio jou te bieden heeft

Cyclorama studio

Foto & film cyclorama studio

De witte Cyclorama studio is het icoon in het hart van ons bedrijf. Met de RGB verlichting is de studio in elke gewenste kleur te veranderen.

Webinar Studio Groningen

Webinar Studio Groningen

Een prachtige studio van 60m² met een groot LED scherm, professionele techniek en een op maat gemaakte tafel. De studio in Groningen voor je talkshow, webinar of livestream.

Podcast & livestream studio

Met professionele akoestiek is deze studio perfect voor het opnemen van podcasts en voice-overs. De op maat gemaakte talkshow tafel met een ingebouwde televisie maakt deze studio ook ideaal voor livestreams.

Onze studio’s zelf verkennen? Gezellig!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.