Opdrachtgever
Peter Print
Diensten
  • Productfotografie
  • Professionele fotostudio

Peter Print – Productfotografie

Productfotografie in onze professionele fotostudio

PeterPrint heeft de website vernieuwd en hun online aanbod bij ons in de studio gebracht om hier productfoto’s van te laten maken. Ze hebben een grafisch ontwerp gemaakt van een fictief biermerk. Dit ‘biermerk’ is op al hun aangeboden drukwerk gedrukt om goed te laten zien hoe de producten er uit zien. Hierdoor hebben ze een mooie uniforme look over de gehele website.

Productfotograaf Martin

Onze productfotograaf Martin aan het woord over dit project: Als fotograaf lag de uitdaging bij het op een duidelijke maar ook speelse manier laten zien van het drukwerk en door de diversiteit van de producten moest er goed gekeken worden naar lichtinval en schaduwen.

Ik heb in de eerste instantie geïnventariseerd met wat voor producten ik moest werken. Op basis daarvan heb ik verschillende belichtingstechnieken getest en daaruit een keuze gemaakt. Vervolgens heb ik de producten zo gesorteerd dat ik de belichting zo min mogelijk hoefde aan te passen en op deze manier zo gestroomlijnd mogelijk te werken. Het leuke aan dit product shoot was dat ik ondanks een aantal vereisten toch veel vrijheid kreeg in het op een interessante manier vastleggen van de producten. Daarnaast was het assortiment erg divers waardoor ik voor de uitdaging kwam te staan om verschillende lichttechnieken toe te moeten passen, maar hierbij toch uniformiteit in het eindresultaat te behouden. Al met al een leuke uitdaging om mee aan de slag te gaan.

www.peterprint.nl

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op