Met onze bedrijfs- en productfotografie zetten wij MultiQuartz op de kaart!

MultiQuartz, dé plek waar je al je gietvloer materialen vandaan kan halen. Bij dit bedrijf in Lelystad hebben ze alles. Van epoxy coatings tot primer, gietvloeren en aquariumzand. Whatever you need, they got it! Maar ondanks dat ze alles hebben was MultiQuartz nog niet helemaal tevreden met hoe hun website er voor stond. Daarom heeft MultiQuartz ons ingeschakeld om de site te voorzien van foto content voor zowel al hun producten en een inkijkje in de sfeer bij het bedrijf zelf.

Al snel hadden we een plan, en zijn we naar Lelystad vertrokken voor het maken van de foto’s. Met sfeer en het neerzetten van het bedrijf zoals het is, met de passies en hobby’s van Aran, de eigenaar, hoog in het vaandel hebben we wat moois gemaakt!

Maar naast deze heerlijke sfeerfoto’s was het ook van belang om alle producten goed op beeld te krijgen. Hiervoor hebben we van elk type product de beste foto’s gemaakt, om deze hierna in Photoshop te voorzien van alle labels. Zo kunnen we gemakkelijk en snel de hele inventaris op de foto zetten.

Project

Website & Productfotografie voor MultiQuartz

Client

MultiQuartz

Diensten

Fotografie