Opdrachtgever

Flexsupport

Diensten

  • Videoproductie
  • Wervingsvideo
  • Social media content

Flexsupport - Hoe start ik mijn eigen uitzendbureau?

Voor Flexsupport maakten we een videoreeks van drie video’s. Deze video’s worden door de opdrachtgever ingezet, om potentiële klanten via Google naar de landingspagina van hun whitepaper te leiden. Daarnaast worden de video’s gedeeld op hun social media kanalen.

Uitdagingen
Uiteraard moest elke aflevering hetzelfde ‘sausje’ krijgen, maar hoe komt dat er dan uit te zien? Bij een opdracht als deze, vormt het format-denken de grootste uitdaging. Op basis van voorafgaande gesprekken, bepaal je in samenspraak met de klant de vorm die de videoreeks moet gaan krijgen. Op basis van de huisstijl pas je een vormgeving toe, maak je een vaste herkenbare intro animatie. Muziek is ook een belangrijk onderdeel van een video. Bij een format als dit wordt er bepaalt welke muziek terugkerend is, en welke muziek afwisselt.

Autocue
Tijdens het opnemen van deze video is een autocue gebruikt. Dit heeft als resultaat dat de persoon voor de camera minder aandacht hoeft te schenken aan het goed onthouden van de tekst. Opnames met een autocue zijn vaak ontspannender, en er blijft meer ruimte over voor de spreker om aandacht te schenken aan de non-verbale communicatie. Kijk maar hoe Gert zijn verhaal kracht bijzet door bepaalde uitspraken te benadrukken met handgebaren.

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op