Opdrachtgever

Flexoplast

Diensten

  • Zakelijk Fotografie
  • Bedrijfsvideo
  • Bedrijfsfilm Friesland

Flexoplast - Bedrijfsvideo & Zakelijke fotografie

Voor Flexoplast hebben we een bedrijfsvideo gemaakt die alle facetten van het bedrijf in beeld brengt. De video wordt ingezet op de nieuwe website. Het was hierbij belangrijk dat er rekening werd gehouden met de look & feel van deze nieuwe website.

Flexoplast ontwikkelt, produceert en bedrukt al ruim 55 jaar verpakkingsfolies vanuit hun locaties in Harlingen en Wieringerwerf.
Zij doen dit voor veel markten en toepassingen, met een focus op ‘Fast Moving Consumer Goods’. Je kan hierbij denken aan producten in de zuivel-, dranken-, en frites branche.

Naast de video hebben wij op locatie een zakelijke bedrijfsreportage gefotografeerd en in onze productfotografie studio zijn er productfoto's gemaakt waarbij de details van het eindproduct te zien zijn. Alle foto's worden gebruikt om de vernieuwde website visueel aan te kleden.

Uitdagingen
Flexoplast heeft twee locaties: één in Wieringerwerf (Noord-Holland), en één in Harlingen (Friesland). Daarnaast waren de bedrijfsprocessen zeer uiteenlopend en moest alles in beeld worden gebracht en dit alles in slecht één dag.
Een goede voorbereiding is hierbij essentieel: van tevoren hebben we meerdere brainstormsessies met de klant gehouden, we hebben op beide locaties een locatie bezoek gedaan om de doorloop te bepalen, en we hebben van tevoren een strak tijdschema gemaakt van de te maken shots. En natuurlijk vroeg je bed uit, maar dat hoort er nou erbij!

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op