Skip to main content

Een greep uit onze projecten

Rentaltracker

Video

Rentaltracker komt met een nieuw product; De Stealthtracker. Een onopvallende GPS-tracker die de autoverhuurders een hoop kopzorgen gaat besparen. Kijk hier verder!

The Happy Traveler

Video

Een guesthouse in het hart van Groningen; vanuit de hele wereld komen reizigers naar de Happy Traveler. Karakteristieke kamers in verschillende groottes, een dakterras, een cocktailbar én een lekker ontbijt. Happy Traveler heeft het allemaal. In een video bij de receptie maken de gasten kennis met het Guesthouse. Kijk hier verder!

Forum Groningen

Fotografie

Het culturele hart van Groningen: het Forum! Van expo’s en tentoonstellingen over de geschiedenis van videogames tot het kijken van arthouse films in de bioscoop.

Groningen Seaports

Fotografie

In opdracht van Groningen Seaports fotografeerden wij in de Eemshaven, het Chemiepark en in Delfzijl. Wij fotografeerden met verschillende technieken op verschillende momenten waaronder zonsondergang en nachtopnames. De foto’s worden gebruikt om de nieuwe website van Groningen Seaports en hun uitingen te voorzien van hedendaagse beelden van de omgeving waarbinnen zij actief zijn. De foto’s zijn terug te zien in de beursstand en verschillende presentaties en online uitingen.

Maripaan Groep

Video

Sinds Anrico Maat en Paul Papo hun eerste Jumbo-vestiging openden in Groningen – Jumbo Ciboga – zijn beide heren niet meer weg te denken uit het Groningse ondernemerslandschap. Inmiddels is de Maripaan Groep uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie, met 15 jumbo-vestigingen, meerdere horecaconcepten, vastgoedobjecten en een eigen biermerk.

Op het dakterras van hun nieuwste horecaconcept, Rooftop Merckt, doen ze hun verhaal over de weg hiernaartoe, maar vooral ook hun doelen van de aankomende tijd.

TKP Tocht van Groningen

Video & Fotografie

De TKP Tocht van Groningen is een wielerevenement met 5 verschillende afstanden door de provincie Groningen.

Diepzeekonijn heeft deze wielertocht met meerdere cameramannen en fotografen vast gelegd en hier vervolgens een fotoreportage en aftermovie van gemaakt.

MARUG

Video & Fotografie

Voor dit marketing congres dat jaarlijks in Martiniplaza plaatsvindt maakten wij een promotiefilm, sameday montage, een aftermovie en verzorgden we de gehele fotografie van het event.

Drie Gezusters - Nieuwe Stijl

Voor de Drie Gezusters in Groningen zijn voor de nieuwe website een vijftal video’s gemaakt die fullscreen op de achtergrond van de website te zien zijn. Deze video’s worden afhankelijk van het tijdstip dat een bezoeker op de site komt, gestart met beelden van ontbijt, lunch, borrel of diner. Op 03-03 is de nieuwe huisstijl gelanceerd en werd het 1-jarig bestaan gevierd sinds Meyer Beheer B.V. de nieuwe eigenaar is.
Naast de video’s zijn er voor de nieuwe menukaart enkele productfoto’s van gerechten door ons gefotografeerd.

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op

© Diepzeekonijn