Een greep uit onze projecten

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen is een wielerevenement met 5 verschillende afstanden door de provincie Groningen.

Diepzeekonijn heeft deze wielertocht met meerdere cameramannen en fotografen vast gelegd en hier vervolgens een fotoreportage en aftermovie van gemaakt.

Smit Kwekerijen

Voor het derde jaar hebben wij voor Smit Kwekerijen fotografie verzorgd voor beursstands, brochures, de website en er is zelfs een vrachtwagen die met een foto van ons door heel Europa rijdt.

KEI-Week 2018

Elk jaar wordt er in de tweede week van augustus in Groningen de KEI-Week georganiseerd. Tijdens de KEI-Week leren nieuwe HBO & WO studenten de stad Groningen kennen.

In opdracht van Stichting KEI hebben wij tijdens deze week een compilatie gemaakt en een video voor de werving van het nieuwe bestuur.

Marug Conference 2018

Voor dit marketing congres dat jaarlijks in Martiniplaza plaatsvindt maakten wij een promotiefilm, sameday montage, een aftermovie en verzorgden we de gehele fotografie van het event.
Een sameday edit is een montage die gedurende de dag van het evenement wordt gemaakt en zodoende aan het eind van het programma aan de bezoekers kan worden geshowd.

Drie Gezusters - Nieuwe Stijl

Voor de Drie Gezusters in Groningen zijn voor de nieuwe website een vijftal video’s gemaakt die fullscreen op de achtergrond van de website te zien zijn. Deze video’s worden afhankelijk van het tijdstip dat een bezoeker op de site komt, gestart met beelden van ontbijt, lunch, borrel of diner. Op 03-03 is de nieuwe huisstijl gelanceerd en werd het 1-jarig bestaan gevierd sinds Meyer Beheer B.V. de nieuwe eigenaar is.
Naast de video’s zijn er voor de nieuwe menukaart enkele productfoto’s van gerechten door ons gefotografeerd.

Bierdiner Groningen

Bij het grootste Bierdiner van Europa filmden we een aftermovie die de dag na het evenement direct gepubliceerd werd. Hier werd met meerdere camera’s gefilmd waaronder een 7m cameracrane en een setup van 3 live camera’s met een schakel regieset die via een livestream op Facebook heel de avond te volgen was.

Nyenrode Lustrum

Voor het 70-jarige bestaan van Nyenrode filmden we op meerdere dagen feestelijke activiteiten. Hier maakten we 3 dagelijkse montages (sameday edits) en een complete aftermovie.

Nyenrode Rally

Voor de jaarlijkse Rally van de Nyenrode Business Universiteit filmden we de afgelopen 2 jaar met meerdere camera’s vanuit mee rijdende auto’s. Met een 50-tal supercars en klassiekers reden we al filmend mee met de route die in 2 dagen ongeveer heel Nederland doorkruiste.

GAMMA
Racing Day

Voor Gamma racing day filmden we met twee cameramannen op het TT-circuit de aftermovie.
Dit was een showcase van allerlei snelle motoren, quads en auto’s met als hoogtepunt Nico Hülkenberg.

Beta Bedrijvendagen 2018

Voor de Beta bedrijven dagen fotografeerden twee dagen en filmden we een aftermovie.

Superdry winkelopening

Tijdens de winkelopening van Super Dry in Groningen heeft Diepzeekonijn een fotoreportage gemaakt.

Fleur mijn interieur

Bedrijfsfotografie voor Fleur mijn Interieur.

Rå - økologisk salatbar

Winkelopening Rå – økologisk salatbar in Groningen

In Principo website fotografie

Bedrijfsfotografie voor de nieuwe website van “In Principo”

Durf jij met ons in het diepe te springen?

Diepzeekonijn, uniek in zijn soort