Skip to main content

Wij zijn Diepzeekonijn en wij maken foto- en videoproducties

Diepzeekonijn is een mediabedrijf met jonge creatievelingen. Vrije geesten die mooie dingen willen maken voor jou. In het creatieve proces zijn we vaak tegendraads en kiezen we verschillende, soms behoorlijk rebelse invalshoeken. Niet schrikken, het komt altijd goed! We weten uit ervaring dat goed en stevig sparren en buiten de geijkte kaders denken altijd tot de beste en mooiste resultaten leidt.

Om rake keuzes te maken gaan we eerst goed met elkaar in gesprek. Wie ben je, waar sta je voor? Welk verhaal wil je bij wie overbrengen? Met welk doel? Daarvoor gaan we flink de diepte in en brengen we alles goed in kaart om een solide en succesvolle online contentstrategie te formuleren. Zo weten we hoe, met welke frequentie en via welke kanalen we relevante foto- en/of videocontent het allerbeste en met maximale impact bij jouw doelgroep onder de aandacht kunnen brengen.

Doordat we veel ervaring hebben weten we inmiddels heel goed hoe de hazen (of liever gezegd: konijnen) lopen en kunnen we, als het moet, razendsnel zaken voor jou realiseren.
Diepzeekonijn biedt je breed scala aan diensten. Door de huidige stand van techniek zijn de mogelijkheden voor foto- en videocontent zeer groot. Van persoonlijk portret tot corporate presentatie, van bedrijfsfeest tot congres, van testimonial tot commercial… Diepzeekonijn maakt het voor je!

Creativiteit en plezier staan bovenaan bij ons. In de samenwerking met jou en in wat alles wat we doen!
Horen we van je? Ga je mee?

Karin

Projectmanager

Romy

Projectmanager

Arrie

Creative Director

Matthijs

Owner & Customer Relations

Sander

Videographer

Jard

Videographer

Tristan

Photographer

Rick

Livestream Technician

Klaas

Videographer

Bartel

Intern

Noa

Intern

Bastein

Intern

196

Afgeronde

Projecten

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!

Neem contact op

© Diepzeekonijn