Skip to main content

De Instagram foto hotspot citytour  Groningen

Wil jij met jou familie, geliefde of vriendinnen een unieke fotoshoot doen in Groningen. Jou
Instagram een upgrade geven? Een herinnering van de stad zoals je die zelf niet kon maken?
Kijk dan verder!

De Instagram hotspottour door Groningen

Wil jij met jouw familie, geliefde, vrienden of vriendinnen een unieke fotoshoot doen in Groningen? Jouw Instagram een upgrade geven? Een herinnering van de stad zoals je die zelf niet kon maken? Kijk dan verder!

Hotspottour – fotoshoot langs de hotspots van Groningen

Wil jij professionele foto’s laten maken, mooie herinneringen creëren met de mensen om je heen & dit omzetten in iets tastbaars? Dan is de hotspot foto tour de perfecte ervaring voor jou. In deze tour ga je met één van onze fotografen op pad door de stad Groningen om de mooiste plekken vast te leggen met jou in het middelpunt. In deze unieke fototour besteden wij nauwkeurig de aandacht aan hoe jij de leukste spontane foto’s krijgt van jezelf in onze prachtige stad. Dit is iets anders dan de standaard foto’s van families of portretfoto’s. Door onze professionals voel jij je op gemak om compleet als jezelf de mooiste spontane foto’s te krijgen. De foto’s worden na afloop door ons bewerkt in een kleurstijl die jij mooi vindt, op jouw wensen aangepast. Daarnaast is jouw inbreng hartstikke welkom. Heb je een lievelingsplek in Groningen of een ander idee voor een mooie foto? bespreek dit met ons, ideeën zijn altijd welkom. Het is jouw dag!

Herinnering aan Groningen met deze unieke citytour

Tijdens deze hotspot tour gaan we langs het mooie van Groningen. We starten bij de ‘Hoge der A’, gaan verder langs het Academiegebouw, de Vismarkt, de Grote Markt, Martinitoren & de Drie gezusters. Daarnaast wandelen we door de mooie straatjes van de stad en brengen we Groningen op een andere manier in beeld.

Op een unieke manier, een ervaring & herinnering rijker

De belangrijke punten op een rij:

+ 1,5 uur met jouw afgesproken gezelschap foto’s maken op meerdere locaties in Groningen;
+ Inclusief koffie of thee bij de Drie Gezusters aan de Grote Markt in Groningen;
+ Aanpassen van de route is mogelijk in overleg;
+ Achteraf krijg je de gemaakte foto’s die geëdit worden in een kleurstyle naar jouw smaak.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje naar de voorbeelden van onze gasten hieronder. Wil je meer info, foto’s of iets anders weten? Neem dan contact met ons op via Instagram, Whatsapp, Facebook of via het contact formulier onderaan deze pagina.

Heb je vragen of wil je boeken?

Neem contact met ons op, dan praten we verder!
Neem contact op