Skip to main content

Hybride Event

Ben je op zoek naar een goede partner om je event hybride te maken?

Dan moet je natuurlijk bij Diepzeekonijn zijn! Tijdens de corona pandemie zijn wij er met z’n allen achter gekomen dat livestreamen een heleboel mogelijkheden en kansen kan bieden. Toch is gebleken dat we ook het samenkomen om bijvoorbeeld te netwerken enorm missen. Om het beste van beide te combineren worden steeds meer events hybride.

Wat is een hybride evenement?

Het is een term die je steeds vaker hoort, maar wat is dit eigenlijk?

Een hybride event is een combinatie tussen een online en offline evenement. Op de locatie is het publiek fysiek aanwezig en online volgt een andere groep kijkers dit via een livestream. Met verschillende technische oplossingen kunnen zij ook interactief deelnemen. Je kunt hierbij denken aan het reageren op stellingen, vragen stellen maar ook live in de presentatie gehaald kunnen worden via een videoverbinding.

Een greep uit ons werk

Livestream op locatie

Bij een livestream op locatie bouwen wij een complete studio op waarmee er een livestream plaats kan vinden vanaf elke locatie in Nederland. Jullie richten je op de inhoud, wij zorgen ervoor dat de sprekers in de zaal, maar ook thuis goed te zien en te verstaan zijn. Heb je geen internet op de locatie? Geen probleem, wij nemen het internet mee!

Professioneel hybride evenement

Het voorbereiden van een evenement kost veel tijd. Je wil daarom voorkomen dat er op de dag zelf dingen niet soepel verlopen. Kies daarom altijd voor een professionele partner die in de aanloop met je meedenkt en er vervolgens voor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over de techniek.

Wat zijn de mogelijkheden?

Van een keynote spreker met een workshop in een kleine zaal of een compleet evenement met een paar duizend bezoekers. Alles is mogelijk. De livestream tijdens het hybride evenement kan voorzien worden van video’s, powerpoint, muziek of sprekers die vanaf een externe locatie inbellen via een videoverbinding.

Is mijn evenement geschikt om hybride plaats te vinden?

Hoe groot of klein een evenement is, elk evenement is geschikt om in een hybride vorm plaats te vinden. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Een congres of seminar
  • Debatten
  • Een bruiloft
  • Een algemene ledenvergadering (ALV)
  • Een festival waar de optredens uitgezonden worden

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee in alle mogelijkheden.

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op