De mooiste foto- & video studio van het noorden

De beste resultaten. Aangepast aan jouw wensen. Met onze expertise.

Fotostudio & Filmstudio Groningen Diepzeekonijn
Professioneel apparatuur

De juist lichten, camera’s en geluidsapparatuur zijn altijd beschikbaar.

Veel mogelijkheden in de mooiste studio van het Noorden

De afmeting van onze cyclorama is 5×7 meter en een hoogte van 4 meter.

Vakbekwaam team

De juiste vakmensen met een passie voor hun werk, met ons diverse team kunnen we altijd professioneel inspelen op u vraag.

Professionele nabewerking

Snelle en professionele nabewerking van het product aangepast aan uw wensen.

Een beeld spreekt meer dan duizend woorden.

Duik jij met ons de studio in?

Diepzeekonijn heeft een nieuwe parel. Een gloednieuwe limbo fotostudio en videostudio in Groningen. Heb je geen geschikte locatie maar wel een wens voor de mooiste beelden? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen nu zowel op locatie als bij ons in de studio de juiste beelden maken voor jou of jouw product.

Aan ruimte geen tekort

De grootse limbo studio van het noorden

De L-vormige cyclorama van 4.2 meter hoog heeft een zijde van 7 meter en een zijde van 5 meter. Met het flexibele lichtplafond is de belichting van de studio gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Met een bruikbaar vloeroppervlak van meer dan 30 vierkante meter kunnen producten van groot tot klein gefotografeerd worden en is het mogelijk om in uw eentje of met een groep van meer 20 mensen op de foto of video vastgelegd te worden.

Van portretfotografie tot het opnemen van E-learning video's.

De mogelijkheden zijn oneindig

Portretfoto of video’s zowel zakelijk als privé, teamfoto’s of video’s, green screen opnames, E-learning, productfotografie & porttretfotografie. In onze limbo fotostudio en videostudio creëren wij verhalen samen met jou. De mogelijkheden zijn oneindig. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De cyclorama fotostudio is goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren. Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder hebben wij een selectie van verschillende toepassingen in onze studio.
Online streamen van video en audio

Webinar & Podcast Studio in Groningen

Sinds het uitbreken van de corona crisis hebben wij een nieuwe, tweede studio gemaakt. Deze studio is ontworpen en ingericht voor het maken van online live content. Podcasts, webinars, live streaming en bijvoorbeeld live E-Learning video's het is hier allemaal mogelijk. De studio is geïsoleerd met akoestische panelen voor een warm geluid.

Door de vaste inrichting met licht, geluid en video is het mogelijk om efficient, ad-hoc en tegen aantrekkelijke prijzen opnames te maken.

Klik hier voor meer informatie over onze Podcast en Webinar studio in Groningen