Skip to main content

Zakelijke fotografie

Tegenwoordig vinden eerste indrukken steeds vaker online plaats, ook op zakelijk gebied. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Daarom is het belangrijk om je website en zakelijke platformen zoals LinkedIn te voorzien van een professionele uitstraling. Je medewerkers en het bedrijf wil je goed voor de dag laten komen. Zakelijke fotografie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Kwalitatieve foto’s zijn echt van toegevoegde waarde en hét visitekaartje naar potentiële klanten. Maar hoe maak je hoogwaardige zakelijke foto’s en hoe zet je zakelijke fotografie op een slimme manier in? Daarvoor ben je bij Diepzeekonijn op de goede plek.

Professionele zakelijke fotoshoot op locatie

Zakelijke foto’s waarmee jouw bedrijf het verschil maakt, daarvoor kun je terecht bij de specialisten van Diepzeekonijn. Binnen deze vorm van fotografie heb je keuze uit een fotoshoot met medewerkers, portretten of bijvoorbeeld productfoto’s. Het draait om het verhaal dat je wilt vertellen en uitstralen met foto’s. Uiteraard kan dit heel zakelijk zijn, maar er zijn ook bedrijven die een casual uitstraling prefereren. Deze keuze is afhankelijk van je wensen, maar ook de markt waarin jouw organisatie actief in is. Wij denken graag met je mee. Want zakelijke fotoshoots hoeven helemaal niet saai te zijn. In tegenstelling. Door een flinke portie creativiteit te combineren met goede apparatuur en professionele vakmensen ontstaat er een unieke reportage.
Onze zakelijke fotograaf werkt met de beste materialen, houdt rekening met de belichting, zorgt samen met jou voor een geschikte achtergrond, maakt foto’s die aansluiten op je merk en adviseert bij het poseren. Ook zorgen ze ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er duidelijke instructies gegeven worden. Als we bij je langskomen op locatie is aan ieder detail gedacht.

Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.

Zakelijke portretfoto laten maken

Met goede zakelijke fotografie wek je vertrouwen, straal je professionaliteit uit en kunnen klanten zich beter identificeren met je merk. De foto’s zorgen voor een uniforme uitstraling voor alle medewerkers die daarnaast ook goed passen bij de uitstraling van het bedrijf. De ‘over ons’ pagina op een website is voor potentiële klanten misschien wel één van de meest bezochte pagina’s. Het doel van deze pagina is om jouw bedrijf een gezicht te geven, een persoonlijke touch. Ook geeft het een inzicht met wie een klant te maken krijgt. Zakelijke portretfoto’s, oftewel bedrijfsfoto’s, zijn bij uitstek geschikt om professionaliteit en kwaliteit uit te stralen.

Hoe wij te werk gaan

Zakelijke fotografie gaat veel verder dan enkel kwalitatieve foto’s maken. De nabewerking is tevens een essentieel onderdeel van het complete proces. Het geeft je zakelijke foto’s nét dat beetje extra. Wat voor soort bewerking voor jouw foto’s geschikt is, stemmen we met jou af. Samen bepalen we welke richting we op gaan en wat voor stijl foto’s passen bij jouw organisatie. De juiste sfeer die je foto’s uitstralen, versterken je positionering, merkbeleving en -identiteit. Onze zakelijke fotografen bewerken het beeldmateriaal tot in de kleinste details. Dit levert jou uiteindelijk het mooiste resultaat op.

Maar hoe kun je jouw zakelijke foto’s het beste inzetten? Welke platformen, pagina’s of kanalen zijn hiervoor geschikt? Wij nemen een adviserende rol op ons en helpen jou bij het slim inzetten van het beeldmateriaal. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

We kunnen op vaste basis werken zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. We komen dan met regelmaat langs om nieuwe media content te verzorgen. Zo beschik je altijd over voldoende marketingmateriaal om te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Opvallen doen we graag samen!

Wij brengen jouw medewerkers of bedrijf optimaal in beeld

Diepzeekonijn heeft ruime ervaring in het organiseren, realiseren en nabewerken van zakelijke fotoshoots. Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Sparren over creatieve uitdagingen is waar we goed in zijn, en wat we leuk vinden. Wij laten jouw medewerkers, product of product goed uit de verf komen.

Neem contact op

© Diepzeekonijn