Skip to main content

Zakelijke fotografie

Tegenwoordig vinden eerste indrukken steeds vaker online plaats, ook op zakelijk gebied. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Daarom is het belangrijk om je website en zakelijke platformen te voorzien van een professionele uitstraling.

Maar hoe maak je hoogwaardige zakelijke foto’s en hoe zet je zakelijke fotografie in Groningen op een slimme manier in? Daarvoor ben je bij Diepzeekonijn op de goede plek.

Neem contact op

Professionele zakelijke fotoshoot op locatie in Groningen

Zakelijke fotografie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Kwalitatieve foto’s zijn echt van toegevoegde waarde en hét visitekaartje naar potentiële klanten. Binnen deze vorm van fotografie heb je keuze uit een professionele fotoshoot met medewerkers, portretten of bijvoorbeeld productfoto’s.

Welk verhaal wil jij vertellen?

Het draait om het verhaal dat je wilt vertellen en uitstralen met foto’s. Uiteraard kan dit heel zakelijk zijn, maar er zijn ook bedrijven die een casual uitstraling prefereren. Deze keuze is afhankelijk van je wensen, maar ook de markt waarin jouw organisatie actief in is.

Wij denken graag met je mee. Want zakelijke fotoshoots in Groningen hoeven helemaal niet saai te zijn. In tegenstelling. Door een flinke portie creativiteit te combineren met goede apparatuur en professionele vakmensen ontstaat er een unieke reportage.

Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.

Wat kan onze zakelijke fotograaf in Groningen voor jou betekenen?

Onze professionele, zakelijke fotograaf in Groningen gebruikt goede materialen, let op de belichting en helpt bij het kiezen van een passende achtergrond. Ook zorgen ze ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er duidelijke instructies gegeven worden. Als we bij je langskomen op locatie is aan ieder detail gedacht.

Vraag naar de mogelijkheden

Waarom een zakelijke portretfoto laten maken?

Met zakelijke fotografie in Groningen wek je vertrouwen, straal je professionaliteit uit en kunnen klanten zich beter identificeren met je merk. De foto’s geven alle medewerkers een uniforme uitstraling die ook goed past bij het bedrijf. De ‘over ons’ pagina op een website is voor potentiële klanten misschien wel één van de meest bezochte pagina’s.

Het doel van deze pagina is om jouw bedrijf een gezicht te geven, een persoonlijke touch. Ook geeft het een inzicht met wie een klant te maken krijgt. Zakelijke portretfoto’s, oftewel bedrijfsfoto’s, zijn bij uitstek geschikt om professionaliteit en kwaliteit uit te stralen.

Hoe wij te werk gaan

Zakelijke fotografie in Groningen gaat veel verder dan enkel kwalitatieve foto’s maken. De nabewerking is tevens een essentieel onderdeel van het complete proces. Het geeft je zakelijke foto’s nét dat beetje extra. Wat voor soort bewerking voor jouw foto’s geschikt is, stemmen we met jou af.

Samen bepalen we welke richting we op gaan en wat voor stijl foto’s passen bij jouw organisatie. De juiste sfeer die je foto’s uitstralen, versterken je positionering, merkbeleving en -identiteit. Onze zakelijke fotografen bewerken het beeldmateriaal tot in de kleinste details. Dit levert jou uiteindelijk het mooiste resultaat op.

Zet je beeldmateriaal slim in

Maar hoe kun je jouw professionele zakelijke portretten het beste inzetten? Welke platformen, pagina’s of (social media) kanalen zijn hiervoor geschikt? Wij nemen een adviserende rol op ons en helpen jou bij het slim inzetten van het beeldmateriaal. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Vast uurtarief of abonnementsbasis

We kunnen op vaste basis werken zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. We komen dan met regelmaat langs om nieuwe media content te verzorgen. Zo beschik je altijd over voldoende marketingmateriaal om te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Opvallen doen we graag samen!

Wij brengen jouw medewerkers of bedrijf optimaal in beeld

Diepzeekonijn heeft ruime ervaring in het organiseren, realiseren en nabewerken van zakelijke fotoshoots. Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Sparren over creatieve uitdagingen is waar we goed in zijn, en wat we leuk vinden. Wij laten jouw medewerkers goed uit de verf komen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat kost een zakelijke fotoshoot?

We kunnen lastig antwoord geven op deze vraag. Dat komt omdat de kosten van een zakelijke fotoshoot per project verschillen. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project. Schieten we eenmalig of een maandelijkse reportage?

Ook spelen de wensen een rol. Moeten we de shoot houden bij jou op locatie of in onze studio? Zijn er rekwisieten of andere aankleding nodig? Precies weten wat jou een zakelijke fotoshoot kost? Neem dan contact met ons op!

Hoe maak je een goede zakelijke profielfoto?

Een zakelijke profielfoto wordt door veel verschillende mensen bekeken. Je foto kan op LinkedIn, in je e-mailhandtekening of op je bedrijfswebsite staan.

Houd daarom de zakelijke profielfoto zo simpel mogelijk, waarin jij centraal staat. Vermijd liever drukke patronen of achtergronden. Draag als man geen zware ketting bijvoorbeeld en doe als vrouw geen zware make-up op. Ga voor natuurlijke en warme elementen.