Skip to main content

Portretfotografie

Ben jij opzoek naar een fotograaf die een professionele portretfoto van je kan maken?

Bij Diepzeekonijn hebben wij verschillende studio’s waar een van onze professionele portretfotografen mooie portretfoto’s van je kan maken. Dit kan in een zakelijke look zijn met een witte of gekleurde achtergrond, bijvoorbeeld voor op LinkedIn of je CV. Of onze fotograaf maakt een creatieve foto op locatie die bijvoorbeeld als teamfoto op de website van je bedrijf gebruikt kan worden.

Professionele portretfotografie

Een professionele fotograaf weet niet alleen een goed kader te zien, maar de geportretteerde ook dusdanig op zijn/haar gemak te stellen en te instrueren dat ze zo natuurlijk mogelijk op de foto komen.

De technische kennis over hoe je een foto moet maken is uiteraard belangrijk, maar wat de foto écht goed maakt is de blik en de pose van de geportretteerde.

Portretfotografie door een specialist

Bij Diepzeekonijn werken wij met een grote groep fotografen met elk zijn/haar individuele stijl. Dit betekend dat wanneer je portretfoto’s bij ons wil afnemen wij op basis van je wensen de beste fotograaf voor jouw kunnen inplannen. Zo heb je foto’s die perfect bij jou passen!

Foto Fotografie van Argo Schoonmaken. Portretfotografie gemaakt met behulp van Diepzeekonijn.

Portretfotografie in onze studio

Diepzeekonijn heeft verschillende studio’s waar onze fotograaf de beste foto’s van u kan maken. Wij zullen de studio adviseren die het beste matcht bij de wensen en het doel van de foto’s.

De cyclorama / infinity studio

Deze studio wordt het meest gebruikt voor portretfotografie en heeft een witte achtergrond. De vloer loopt door in de wand waardoor je niet ziet dat het model ergens op staat en hij/zij van top tot teen op de foto gezet kan worden.

Meer informatie over deze studio vind u hier.

Portretfoto studio

Wilt u een specifieke kleur als achtergrond gebruiken dan kan de portretfoto het beste gemaakt worden in de speciaal ingerichte portretfoto studio. Hier kunnen wij met achtergronden maken in een groot aanbod van kleuren. Dit kan bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf zijn.

Portretfotografie op locatie

Uiteraard is het ook mogelijk om de foto’s buiten onze studio te maken. Wij kunnen onze mobiele studio op elke plek opbouwen of wij gebruiken de omgeving als achtergrond. Een mobiele studio is handig als er een grote groep collega’s op de foto moeten. Zo hoeven ze in hun agenda maar een klein moment te plannen waarop ze bij jullie op kantoor gefotografeerd kunnen worden.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om buiten foto’s te maken. Dit kan in het bos, bij mooie gebouwen in de stad of in een mooi natuurgebied.

  • Portretfoto’s op elke locatie mogelijk;
  • Mobiele studio met verschillende achtergrondkleuren op locatie;
  • Portretfotografie in verschillende stijlen en sferen.
Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!

Neem contact op