Skip to main content

Fotostudio Groningen

Content is veel meer dan alleen tekst. Sterker nog, je tekstuele content wordt versterkt door kwalitatieve afbeeldingen en video’s. Ze zetten de tekst extra kracht bij, bieden verduidelijking en zorgen voor sfeer. Om de bezoekers van je website en socials of lezers van je blog, nieuwsbrief en andere campagnes de beste ervaring te bieden laat je sprekende en unieke foto’s maken in onze fotostudio in Groningen.

Fotostudio in Groningen

De faciliteiten van onze fotostudio in Groningen

Of je nu een evenement organiseert, portretfoto’s van medewerkers wilt laten maken of je mooiste producten in de spotlight wilt zetten; alles is mogelijk in de fotostudio van Diepzeekonijn in Groningen. We beschikken over een team van creatievelingen die graag met je meedenken. Onze gespecialiseerde fotografen, decorbouwers en marketeers steken graag de koppen bij elkaar om tot het beste idee te komen.

Onze fotostudio in Groningen is uitgerust met moderne apparatuur, zoals hoogwaardige belichting en overige attributen. Zo ben je vrij om de RGB verlichting naar wens aan te passen, bijvoorbeeld in de kleuren van je huisstijl. In goed overleg bepalen we wie het decor regelt, zodat we een professionele shoot kunnen houden. Het decor, de vakmensen en professionele apparatuur zijn op de afgesproken dag allemaal aanwezig.

Multifunctionele fotostudio in Groningen

De fotostudio is multifunctioneel en kan volledig naar wens aangepast worden. Zo kunnen er niet alleen professionele fotoshoots in gehouden worden, maar de studio is ook heel geschikt voor het opnemen van krachtige video’s.

Wordt het een fotoshoot in informele sferen of mag het juist wat zakelijker? Is het een shoot voor op de website, worden de foto’s dan ook op de social media kanalen gedeeld? Staan er medewerkers of producten voor de lens? Dit zijn allemaal zaken waar je vooraf goed over na wilt denken. Maar maak je geen zorgen, daar komen onze specialisten in het spel. De fotograaf houdt rekening met de lichtinval, de poses, compositie, de achtergrond, kleuren en uiteraard nog veel meer. Maar ook zorgt hij of zij ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er duidelijke instructies gegeven worden. Zo hoef jij nergens meer aan te denken.

Fotostudio in Groningen

Groot team van specialisten die jou graag helpen

Wij begeleiden jou van begin tot eind. Onze expertise en ervaring binnen de foto- en videowereld komen goed van pas bij het inschatten van alle facetten die op locatie nodig zijn. De soort apparatuur die nodig is, is afhankelijk van het soort foto’s dat je wilt laten maken. Van producten tot events en alles ertussenin; elke vorm van fotografie vraagt om een andere sfeer, setting en fotograaf. Diepzeekonijn heeft voor elke type shoot een geschikte fotograaf in dienst die zich helemaal thuis voelt in de fotostudio in Groningen.

Shoot op locatie ook mogelijk

Is het niet mogelijk om langs te komen bij onze studio in Groningen? Dan komen wij naar jou! We hebben een eigen mobiele fotostudio die we op elke locatie kunnen inrichten. Eventueel bouwen we de locatie voor je op, zodat we samen voor een zo soepel mogelijk verloop zorgen.

Interesse? Neem gerust contact op!

De producten uit je webshop keurig presenteren? Je ‘over ons’ pagina aankleden met foto’s van je medewerkers? Of op zoek naar een uitgebreide rapportage foto’s die je verspreid op je social media kanalen? Jij vraagt, wij maken! We kunnen de foto’s zelfs in het gewenste format aanleveren. Informeer naar de mogelijkheden en wie weet zien we jou, het bedrijf of je producten binnenkort wel voor de camera!

Wil je onze fotostudio huren? Ook dat is mogelijk. Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

    © Diepzeekonijn