Skip to main content

Fotostudio Assen

Laat sprekende foto’s maken in onze fotostudio in Assen en omgeving. Met kwalitatief beeldmateriaal versterk je je merk. Online en offline. We beschikken over diverse gespecialiseerde fotografen die jou, je bedrijf, producten, of je team op unieke wijze vastleggen. Of neem je eigen team mee en houd een professionele fotoshoot in de beste fotostudio in Assen en omgeving.

Fotostudio in Assen voor al jouw communicatie-uitingen

Onze fotostudio in Assen is modern en voorzien van alle gemakken. Hoogwaardige verlichting zoals RGB verlichting is aanwezig en kun je in alle kleuren aanpassen, bijvoorbeeld in de kleuren van je bedrijf. In overleg bepalen we wie het decor regelt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je gebruik maken van onze vakmensen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat alles op de shootdag aanwezig is. Onze fotostudio in Assen leent zich niet alleen uitstekend als fotografie studio, maar ook als videostudio.

Huren ook mogelijk

Het is echter ook mogelijk om onze fotostudio in Assen te huren. Voor een dagdeel, een hele dag of juist meerdere dagen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? Neem contact met ons op. We nemen graag alle details met je door.

Fotostudio huren in Assen

Samen bepalen we een stijl die bij jou past

Voordat je voor de lens staat in onze fotostudio in Assen, is het belangrijk om goed na te denken over het type foto’s dat je wilt laten maken. Wordt het een zakelijke shoot of mag het juist heel speels zijn? Komen de afbeeldingen uitsluitend op de website te staan of wil je ze ook gebruiken voor in een brochure of op social media? Staan er mensen voor de lens of producten?

Onze fotograaf leidt de shoot in goede banen

Stiekem zijn er best wat zaken waar je op moet letten. Maar geen zorgen, daar helpen wij je bij. Onze fotograaf houdt rekening met de poses, compositie, decor en lichtinval en nog veel meer. Daarnaast heeft hij of zij de taak om mensen op hun gemak te laten voelen en duidelijke instructies te geven.

Onze fotostudio

Maak kennis met de mogelijkheden van onze fotostudio in Assen

Eigenlijk kun je het zo gek niet noemen, en het is mogelijk. In onze veelzijdige fotostudio in Assen kan het allemaal. Ons team van creatievelingen bestaat uit gespecialiseerde fotografen, decorbouwers en marketeers die graag met je sparren over al je ideeën. Onze ervaring binnen de wereld van video en fotografie komt goed van pas. Zo weten we precies welke apparatuur en facetten er nodig zijn op locatie om van jouw shoot een succes te maken.

Bij jou of bij ons?

Elke vorm van fotografie vraagt om een andere setting, sfeer en fotograaf. Voor elk type shoot hebben wij een geschikte fotograaf die jou, je bedrijf of je producten graag op de beste manier vastlegt. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen bij onze fotostudio in Assen? Dan komen wij gewoon naar jou! Onze eigen mobiele fotostudio rijden we zo naar je toe en is in te richten op elke gewenste locatie. Eventueel bouwen we het decor al voor je op. Zo verloopt alles zo soepel mogelijk!

Sta jij binnenkort voor de lens?

Heb je specifiek afbeeldingen nodig om je ‘over ons’ pagina aan te kleden? Wil je een portretfoto laten maken van het hele team? Of wil je juist een complete rapportage laten maken, zodat je maanden vooruit kunt op je social media kanalen? Indien gewenst leveren we de foto’s zelfs in het gewenste format aan. Zien we je snel? Neem contact met ons op!

Neem contact op

© Diepzeekonijn