Skip to main content

Foodfotografie

Ben je werkzaam in een restaurant, hotel, cateringdienst of ander foodbedrijf? Dan weet je als geen ander dat kwalitatieve foodfoto’s hét visitekaartje zijn van jouw bedrijf. Foto’s waarvan je maag gelijk begint te knorren en het water je spontaan in de mond loopt, dát is wat je met foodfotografie wilt bereiken. Gelukkig weten de creatievelingen van Diepzeekonijn hier wel raad mee. We beschikken over een eigen fotostudio en gespecialiseerde fotografen die de meest smakelijke kiekjes kunnen schieten van jouw overheerlijke gerechten of sfeerbeelden van jouw horecazaak. We halen alles uit de kast om jouw food op de beste manier in beeld te brengen.

Professionele foodfotografie

Hoogwaardige foto’s van gerechten maken een groot verschil. Een afbeelding waarvan je begint te watertanden nodigt uit. Als klant ben je sneller geneigd om eens binnen te stappen bij een restaurant of andere horecagelegenheid waarbij het eten er lekker uit ziet. Het allerbelangrijkste van professionele foodfotografie is dat het eten eigenlijk uit de foto springt. Je wilt door de kleuren en ingrediënten eigenlijk gelijk aanvallen. Het moet goed aankomen bij de kijker. Het eten moet er net zo smakelijk uit zien op de foto als dat je verwacht dat het smaakt. Met foodfotografie geef je een voorproefje van wat klanten kunnen verwachten aan een bezoek aan jouw bedrijf.

Het combineren van de juiste kleuren en voldoende licht is bij het maken van professionele foodfoto’s dus van cruciaal belang. Tijdens een shoot maken we daarom gebruik van natuurlijke of kunstmatige belichting.

In onze studio of op locatie

Als je van plan bent om foodfotografie in te zetten dan heb je bij ons keuze uit twee opties. De foodfotografie vindt plaats in een herkenbare setting in jouw horecazaak of in onze gestileerde studio. We beschikken over een eigen mobiele studio die van alle gemakken voorzien is. Door onze achtergrond en expertise binnen de foto- en videowereld kunnen we goed inschatten welke apparatuur in ieder geval aanwezig moet zijn tijdens een fotodag. De apparatuur die aanwezig moet zijn is afhankelijk van het soort foto’s die je wilt laten maken. Niet alleen is het mogelijk om foto’s van gerechten te maken, we kunnen eventueel ook sfeerfoto’s maken van jouw zaak. Je hebt hierdoor meer dan voldoende beeldmateriaal voor al je communicatie-uitingen. Wij verzorgen alle details.

Onze studio is uitgerust met diverse faciliteiten en moderne apparatuur en is compleet naar wens in te richten. De verlichting pas je naar wens aan om zo jouw food mooi vast te leggen. Laat je de foodfotografie aan ons over? Dan zorgen wij ervoor dat een gespecialiseerde foodfotograaf aanwezig is.

Een greep uit onze projecten

De Drie Gezusters

Chofah Eathai

WERKMAN

GoLive.nu

Spring jij met ons in het diepe?

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.