Skip to main content

Evenementfotografie

Bij evenementfotografie draait het om die ene seconde, die ene blik en die ene foto. Dat weten we als geen ander. Daarom hebben we de beste fotografen in huis met jaren aan ervaring. Zij weten precies hoe ze de kleinste details kunnen vastleggen op beeld.

Staat er bij jou een beurs, (bedrijfs)feest, festival, congres, symposium, sportevent of ander spannend evenement op de planning? Koester deze mooie momenten met professionele evenementfotografie. Maak van jouw evenement een tastbare herinnering die je een leven lang bijblijft!

Event fotografie: unieke reportages van jouw evenement

Het fotograferen van evenementen is een specialisme. Bij event fotografie moet je met veel verschillende elementen rekening houden. De sfeer, de emotie, de mensen en de locatie perfect wil je vangen op één beeld en daarbij niemand tot last zijn. Dat is de kunst, dat maakt een goede evenementfotograaf. Wij maken unieke reportages van jouw event.

Een evenement is een visitekaartje voor jouw organisatie. De foto’s die hier uit voortkomen, kunnen niet alleen als communicatiemiddel worden ingezet, ook de sfeer en de mensen zijn in één oogopslag duidelijk. Het beeldmateriaal vertelt bestaande klanten, maar nog belangrijker: nieuwe klanten, wie je bent en welke merkidentiteit bij jouw bedrijf hoort.

Foto Fotografie van het Forum Groningen. Evenementfotografie gemaakt door Diepzeekonijn.

Wat gebeurt er bij event fotografie?

Als organisator van een evenement ben je op de dag zelf druk bezig met het in goede banen leiden van het event. Het tempo is hoog en tijd om zelf foto’s te schieten is er niet. Het doel van event fotografie is zoveel mogelijk ontzorgen. De belangrijke momenten vastleggen, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Jij geniet van en beleeft hét moment, zonder zorgen of stress over de reportage.

Bij Diepzeekonijn staat een eventfotograaf bekend om zijn scherpe blik en veelzijdigheid. Hij mist geen enkel moment tijdens het evenement. Bovendien begrijpen we dat elk evenement anders is. Daarom passen we ons aan jouw wensen aan. Of je nu één fotograaf nodig hebt of een heel team, we regelen het graag voor je!

Blik terug op mooie momenten

Na afloop ontvang je van ons de bewerkte foto’s. Voor zowel organisator als bezoekers een leuke herinnering aan de mooiste momenten. Het beeldmateriaal kan ingezet worden op de website, print of diverse marketingkanalen. Je bent verzekerd van meer dan voldoende content om op al je uitingen te verspreiden.

Maar hoe zet je event fotografie slim in? En welke platformen zijn voor jou van toepassing? Welke boodschap wil je overdragen? Dit zijn allemaal zaken waarmee wij je kunnen helpen. We beschikken over een team van gedreven en creatieve marketeers die samen met jou het maximale uit je reportage willen halen.

Een greep uit onze projecten

GROENN

Albertus Magnus – Kickboksgala

Foto Fotografie van het Forum Groningen. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Forum Groningen – Maakfestival

Foto van TEMA Conferentie 2022. Evenementfotografie gemaakt door Diepzeekonijn. Hotel Meerwold te zien.

TeMa Conference

Een professionele eventfotograaf inschakelen

Onze eventfotograaf maakt professionele foto’s van iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar sfeerfoto’s van je bedrijfsfeest om na afloop aan alle uitgenodigden te bezorgen, professionele foto’s om te delen op social media of een aftermovie wilt laten maken van je event of congres: Diepzeekonijn is van alle markten thuis. Zelfs een photobooth op locatie kunnen we verzorgen. Bijzonder leuk voor alle gasten én goed voor jouw merkactivatie en interactie.

Zet herinneringen om in bewegende beelden

Foto’s en video’s zijn geweldige manieren om speciale momenten vast te leggen en ze later opnieuw te beleven. Denk maar eens aan die foto’s die je terugbrengen naar leuke herinneringen en je een glimlach op je gezicht bezorgen. Met beelden kunnen we echt de sfeer en het plezier van een evenement overbrengen, waardoor mensen het opnieuw kunnen ervaren, zelfs lang nadat het voorbij is.

Video’s kunnen daarnaast nog meer doen! Ze kunnen de beweging en opwinding van een evenement vastleggen, zodat je echt het gevoel hebt dat je erbij bent. Stel je voor dat je een video hebt die laat zien hoe leuk en levendig jouw feest of bijeenkomst was!

En laten we de ‘aftermovie’ niet vergeten! Dit is een korte film die de hoogtepunten van een evenement laat zien, waardoor mensen enthousiast worden om de volgende keer mee te doen. Bij ons draait alles om het vastleggen van jouw speciale momenten, of het nu gaat om foto’s, video’s of aftermovies. We willen ervoor zorgen dat je herinneringen maakt die je voor altijd zult koesteren.

Geïnteresseerd? Kom koffie doen!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.