Skip to main content

Evenement fotografie

Staat er bij jou een beurs, (bedrijfs)feest, festival, congres, symposium, sportevent of ander spannend evenement op de planning? Koester deze mooie momenten en laat een professionele evenementfotograaf langskomen.

Evenement fotografie legt de onvergetelijke momenten van jouw speciale gebeurtenis vast. Ontdek de kunst van het vastleggen van emoties, sfeer en details met professionele evenement fotografen. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsevenementen of feesten, onze fotografen weten hoe ze de kleinste details vast moeten leggen op beeld.

Event fotografie: unieke reportages van jouw evenement

Het fotograferen van evenementen is een specialisme. Bij event fotografie moet je met veel verschillende elementen rekening houden. De sfeer, de emotie, de mensen en de locatie perfect wil je vangen op één beeld en daarbij niemand tot last zijn. Dat is de kunst, dat maakt een goede evenementfotograaf. Wij maken unieke reportages van jouw event. Een evenement is een visitekaartje voor jouw organisatie. De foto’s die hier uit voortkomen, kunnen niet alleen als communicatiemiddel worden ingezet, ook de sfeer en de mensen zijn in één oogopslag duidelijk. Het beeldmateriaal vertelt bestaande klanten, maar nog belangrijker: nieuwe klanten, wie je bent en welke merkidentiteit bij jouw bedrijf hoort.

Blik terug op mooie momenten

Als organisator van een evenement ben je op de dag zelf druk bezig met het in goede banen leiden van het event. Het tempo is hoog en tijd om zelf foto’s te schieten is er niet. Het doel van een evenementfotograaf is zoveel mogelijk ontzorgen. De belangrijke momenten vastleggen, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Jij geniet van en beleeft hét moment, zonder zorgen of stress over de reportage. Onze eventfotografen zijn altijd scherp en veelzijdig. Geen enkel detail ontsnapt. Of je nu wilt dat we één van onze fotografen inzetten of juist meerdere, dit is voor ons geen probleem.

Verzekerd van meer dan voldoende content

Na afloop ontvang je van ons de bewerkte foto’s. Voor zowel organisator als bezoekers een leuke herinnering aan de mooiste momenten. Het beeldmateriaal kan ingezet worden op de website, print of diverse marketingkanalen. Je bent verzekerd van meer dan voldoende content om op al je uitingen te verspreiden.

Maar hoe zet je evenement fotografie slim in? En welke platformen zijn voor jou van toepassing? Welke boodschap wil je overdragen? Dit zijn allemaal zaken waarmee wij je kunnen helpen. We beschikken over een team van gedreven en creatieve marketeers die samen met jou het maximale uit je reportage willen halen.

Een greep uit onze projecten

Albertus Magnus – Kickboksgala – Fotografie & Video

Foto Fotografie van het Forum Groningen. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Forum Groningen – Maakfestival – Fotografie & Video

Foto van TEMA Conferentie 2022. Evenementfotografie gemaakt door Diepzeekonijn. Hotel Meerwold te zien.

TeMa Conference – Fotografie & Video

Foto Fotografie van Groninger Studenten Cabaret Festival GSCF. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Groninger Studenten Cabaret Festival – Fotografie & Video

Een professionele eventfotograaf inschakelen

Onze eventfotograaf maakt professionele foto’s van iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar sfeerfoto’s van je bedrijfsfeest om na afloop aan alle uitgenodigden te bezorgen, professionele foto’s om te delen op social media of een aftermovie wilt laten maken van je event of congres: Diepzeekonijn is van alle markten thuis. Zelfs een photobooth op locatie kunnen we verzorgen. Bijzonder leuk voor alle gasten én goed voor jouw merkactivatie en interactie.

Beeld en video zijn zeer krachtige middelen om herinneringen vast te leggen. Bezorg je bezoekers, gasten, medewerkers wederom een glimlach op hun gezicht bij het bekijken van de foto’s. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw evenement vast te leggen op video, waarbij we bijvoorbeeld de complete locatie opnemen. Aftermovies maken we graag! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Enthousiast? Neem direct contact op!

Maak van jouw evenement een blijvende herinnering en kies voor de hoogwaardige kwaliteit van Diepzeekonijn. We horen voorafgaand aan je event graag wat je wensen en verwachtingen zijn van de foto’s. Zijn er specifieke producten, mensen of momenten die je vastgelegd wilt hebben? Laat het aan ons weten en wij gaan het regelen. Neem direct contact met ons op en deel je ideeën met ons.

Neem contact op

© Diepzeekonijn