Skip to main content

Fotografie

Organiseer jij binnenkort een spannend evenement, ontbreken er nog kwalitatieve foto’s van jouw producten op de website of wil je jouw mooie bedrijf en medewerkers professioneel vast laten leggen? Schakel de veelzijdige fotografie diensten in van Diepzeekonijn. Ons grote team van creatievelingen bestaande uit gespecialiseerde fotografen, decorbouwers en marketeers gaan graag met je in gesprek om al je wensen en toffe ideeën door te nemen. Heb je al een geschikte locatie in gedachten voor de shoot of heb je extra inspiratie nodig? Geen zorgen, we denken met je mee. Wij steken onze creatieve koppen graag bij elkaar om zo voor ieder vraagstuk een passende oplossing te bieden.

Wij verzorgen fotografie in de breedste zin van het woord

We denken als ervaren mediabedrijf graag met je mee. Door onze achtergrond en expertise binnen de foto- en videowereld kunnen we goed inschatten welke apparatuur in ieder geval aanwezig moet zijn tijdens een fotodag. De apparatuur die aanwezig moet zijn, is afhankelijk van het soort foto’s die je wilt laten maken. Wordt het bedrijfsfotografie, zakelijke fotografie, een bijzonder evenement of toch food fotografie? Iedere vorm van fotografie vraagt om een andere sfeer, setting en fotograaf. Diepzeekonijn heeft meerdere fotografen in dienst die allen hun eigen specialisatie hebben. Van productfotograaf en fashion fotograaf tot aan zakelijke fotografen en portretfotograaf: vrijwel elk type fotografie kunnen wij verzorgen. We hebben altijd iemand beschikbaar die jouw evenement, bijeenkomst, team, bedrijf, product of dienst op de beste manier vast kan leggen.

Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.
Flexoplast – Bedrijfsvideo & Zakelijke fotografie

Flexoplast – Bedrijfsvideo & Zakelijke fotografie

Vastgoedvideo & Fotografie – Bellingwolde

Vastgoedvideo & Fotografie – Bellingwolde

Sigbar – Zakelijke Portretfotografie

Sigbar – Zakelijke Portretfotografie

Vision Recordings – Manifest EP

Vision Recordings – Manifest EP

Calculus Vastgoed – Wigbold Groningen

Calculus Vastgoed – Wigbold Groningen

Groningen Seaports – Mark Rutte & Aboutaleb

Groningen Seaports – Mark Rutte & Aboutaleb

Calculus Vastgoed – Watertoren, Groningen

Calculus Vastgoed – Watertoren, Groningen

Dreamfit Groningen

Dreamfit Groningen

Fotografie op locatie

Doordat we beschikken over onze eigen mobiele studio, kunnen we op iedere gewenste locatie een professionele fotoshoot organiseren. Verzorg jij de locatie en decor of wil je dat wij dit regelen? Onze samenwerking en de rolverdeling worden in overleg vastgelegd. Wij stemmen onze diensten af op jouw wensen. Zo is het een optie dat wij de nodige apparatuur en overige attributen regelen. Ook kunnen we eventueel de locatie opbouwen. We willen je zoveel mogelijk ontzorgen en er vooral samen voor zorgen dat de fotografiewerken soepel verlopen.

Fotoshoot houden in onze eigen professionele fotostudio

Het is echter ook mogelijk om in onze eigen fotostudio een shoot te houden. Onze studio is multifunctioneel en kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. De gewenste inrichting of decor, de juiste vakmensen en professionele apparatuur zijn allemaal aanwezig op de afgesproken dag. De ruimte is volledig naar jouw wensen en voorkeuren in te richten. Je bent vrij om de RGB belichting aan te passen. Hierdoor kies je iedere kleur licht dat je wilt. In de fotostudio van Diepzeekonijn springen de foto’s er echt uit.

Wij begeleiden jou gedurende het hele traject

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van fotografiewerken. Om alles in goede banen te leiden, bespreken we vooraf met jou om wat voor soort shoot het gaat, welke omgeving of locatie hierbij past, welke apparatuur, belichting en details aanwezig moeten zijn en voor welk medium de foto’s

bedoeld zijn. Worden ze op de bedrijfswebsite geplaatst of worden ze ook gedeeld op social media zoals LinkedIn of Instagram? En is er eventuele nabewerking nodig? Diepzeekonijn is van alle markten thuis en begeleidt jou gedurende het hele project.

Interesse? Neem direct contact op!

Wil je kwalitatieve foto’s verspreiden op je social media, in een brochure of je website aankleden met persoonlijke foto’s? Laat de fotografie over aan de specialisten van Diepzeekonijn. Hoewel we erg actief zijn in de regio van Groningen, Leeuwarden, Assen en Drenthe, zijn onze diensten door heel Nederland inzetbaar. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer weten over onze diensten? We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)50 82 000 58 of laat een berichtje achter via ons contactformulier. We reageren zo snel mogelijk!

Neem contact op

© Diepzeekonijn