Skip to main content

Fotografie Groningen

Organiseer jij binnenkort een spannend evenement, ontbreken er nog kwalitatieve foto’s van jouw producten op de website of wil je jouw bedrijf en medewerkers professioneel vast laten leggen? Schakel dan Diepzeekonijn in. Wij bieden veelzijdige diensten voor fotografie in Groningen.

Ons grote team van creatievelingen bestaande uit gespecialiseerde fotografen in Groningen, decorbouwers en marketeers gaan graag met je in gesprek om al je wensen en toffe ideeën door te nemen.

Wij verzorgen fotografie in Groningen in de breedste zin van het woord

We denken als ervaren mediabedrijf graag met je mee. Door onze achtergrond en expertise binnen de foto- en videowereld kunnen we goed inschatten welke apparatuur in ieder geval aanwezig moet zijn tijdens een fotodag. De apparatuur die aanwezig moet zijn, is afhankelijk van het soort foto’s die je wilt laten maken.

Wordt het bedrijfsfotografiepromotie fotografie, een bijzonder evenement of toch food fotografie? Iedere vorm van fotografie vraagt om een andere sfeer, setting en fotograaf.

Professionele en gespecialiseerde fotografen

Diepzeekonijn heeft meerdere fotografen in dienst die allen hun eigen specialisatie hebben. Van productfotografie en fashion fotograaf tot aan zakelijke fotografen en portretfotografie; vrijwel elk type fotografie in Groningen kunnen wij verzorgen. We hebben altijd iemand beschikbaar die jouw evenement, bijeenkomst, team, bedrijf, product of dienst op de beste manier vast kan leggen.

Waarom kiezen voor een fotograaf in Groningen?

Hoewel je met woorden mensen kunt informeren en inspireren, weten foto’s makkelijker de persoonlijke en emotionele snaar te raken. De sfeer is binnen één oogopslag te herkennen. Onze fotograaf in Groningen weet precies hoe ze de gewenste sfeer kunnen vastleggen.

Of je nu kwalitatieve foto’s nodig hebt voor je social media, in een brochure of voor op je website: laat fotografie in Groningen over aan Diepzeekonijn. We zijn in heel Nederland actief.

Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons vooral weten, we zetten onze creativiteit graag in werking.

Albertus Magnus – Kickboksgala – Fotografie & Video

Albertus Magnus – Kickboksgala – Fotografie & Video

Sportcentrum Balili – Fotografie

Sportcentrum Balili – Fotografie

Forum Groningen – Maakfestival – Fotografie & Video

Forum Groningen – Maakfestival – Fotografie & Video

Groninger Studenten Cabaret Festival – Fotografie & Video

Groninger Studenten Cabaret Festival – Fotografie & Video

PUMA & Tommy Hilfiger – Productfotografie

PUMA & Tommy Hilfiger – Productfotografie

Promotiedagen – Evenementfotografie

Promotiedagen – Evenementfotografie

Argo Schoonmaak – Bedrijfsfotografie

Argo Schoonmaak – Bedrijfsfotografie

De Drie Gezusters

De Drie Gezusters

Professionele fotograaf in Groningen op locatie

Doordat we beschikken over onze eigen mobiele studio, kan onze fotograaf in Groningen op iedere gewenste locatie een professionele fotoshoot houden. Verzorg jij de locatie en decor of wil je dat wij dit regelen? Onze samenwerking en de rolverdeling worden in overleg vastgelegd. Wij stemmen onze diensten af op jouw wensen.

Zo is het een optie dat wij de nodige apparatuur en overige attributen regelen. Ook kunnen we eventueel de locatie opbouwen. We willen je zoveel mogelijk ontzorgen en er vooral samen voor zorgen dat de fotografiewerken soepel verlopen.

Fotoshoot houden in onze eigen professionele fotostudio

Het is echter ook mogelijk om in onze eigen fotostudio een shoot te houden. Onze studio is multifunctioneel en kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. De gewenste inrichting of decor, de juiste vakmensen en professionele apparatuur zijn allemaal aanwezig op de afgesproken dag.

De ruimte is volledig naar jouw wensen en voorkeuren in te richten. Je bent vrij om de RGB belichting aan te passen. Hierdoor kies je iedere kleur licht dat je wilt. Kies je voor fotografie in Groningen in de fotostudio van Diepzeekonijn? Dan springen de foto’s er echt uit.

Wij begeleiden jou gedurende het hele traject

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van fotografiewerken. Om alles in goede banen te leiden, bespreken we vooraf met jou om wat voor soort shoot het gaat, welke omgeving of locatie hierbij past, welke apparatuur, belichting en details aanwezig moeten zijn en voor welk medium de foto’s bedoeld zijn.

Worden ze op de bedrijfswebsite geplaatst of worden ze ook gedeeld op social media zoals LinkedIn of Instagram? En is er eventuele nabewerking nodig? Onze fotograaf in Groningen is van alle markten thuis en begeleidt jou gedurende het hele project.

Interesse? Neem direct contact op!

Wil je kwalitatieve foto’s verspreiden op je social media, in een brochure of je website aankleden met persoonlijke foto’s? Laat de fotografie in Groningen over aan de specialisten van Diepzeekonijn. Hoewel we erg actief zijn in de regio van Groningen, Leeuwarden, Assen en Drenthe, zijn onze diensten door heel Nederland inzetbaar.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer weten over onze diensten? We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)50 82 000 58 of laat een berichtje achter via ons contactformulier. We reageren zo snel mogelijk!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk bij fotografie in Groningen?

Bij fotografie is beeld belangrijk. Goede fotografen weten hoe ze hun onderwerp het beste moeten vastleggen. Elementen als licht, standpunt, compositie, sfeer en licht zijn geen camera-instellingen. Een cameratoestel bevat geen knopjes die al deze elementen op de juiste manier instelt. Dit zijn juist zaken die een fotograaf zoekt, regelt en creëert.

Wat doet de fotograaf in Groningen?

De taak van de fotograaf is zoeken naar de mooiste manier om jou, je product of het bedrijf vast te leggen. Tijdens een fotoshoot geeft de fotograaf aanwijzingen qua houding of poses en stuurt licht- en andere technici aan. Maar ook zorgt hij of zij ervoor dat iedereen op locatie zich goed voelt. Eigenlijk is een fotograaf een soort regisseur die een shoot in goede banen leidt.

© Diepzeekonijn