Skip to main content

Een greep uit onze favoriete fotografie projecten!

RKSV Albertus Tabula Rasa

Fotografie

Tabula Rasa. Een schone lei, een onbeschreven blad. Het thema van het 25e lustrum van studentenvereniging Albertus Magnus. Na 2 jaar door COVID-19 niet kunnen feesten hebben ze tijdens hun lustrumjaar flink uitgepakt. De grootste artiesten, de beste DJ’s en uiteraard een mediateam waar je ‘u’ tegen zegt. Wij waren dit jaar ook weer van de partij met een groot team foto- & videografen. Alles om het grootste feest van het jaar op de best mogelijke manier vast te leggen. En dat is gelukt!

Decom North

Fotografie

Windmolenbladen waren lange tijd niet te recyclen, maar worden in plaats daarvan na hun levensduur gestort, bijvoorbeeld in lege mijnen. Nu we steeds meer energie opwekken uit wind, wordt het recyclen van deze composiet bladen steeds relevanter. Het consortium Decom North heeft daar een oplossing voor bedacht, de eerste ter wereld!

Forum Groningen

Fotografie

Het culturele hart van Groningen: het Forum! Van expo’s en tentoonstellingen over de geschiedenis van videogames tot het kijken van arthouse films in de bioscoop.

Groningen Seaports

Fotografie

In opdracht van Groningen Seaports fotografeerden wij in de Eemshaven, het Chemiepark en in Delfzijl. Wij fotografeerden met verschillende technieken op verschillende momenten waaronder zonsondergang en nachtopnames. De foto’s worden gebruikt om de nieuwe website van Groningen Seaports en hun uitingen te voorzien van hedendaagse beelden van de omgeving waarbinnen zij actief zijn. 

PUMA & Tommy Hilfiger

Fotografie

Naast het werken voor opdrachtgevers vinden onze fotografen het ook hartstikke leuk om zo nu en dan even te experimenteren in onze studio’s. En laten onze fotografen nou ook net fans van schoenen zijn. Wat krijg je dan? Exact. Prachtige schoenen foto’s!

Als zelfbedachte opdracht zijn onze fotografen bezig gegaan om campagne en website foto’s voor PUMA en Tommy Hilfiger te maken, en zeg nou zelf: deze schoenen wil je zelf nu ook toch?

TKP Tocht van Groningen

Video & Fotografie

De TKP Tocht van Groningen is een wielerevenement met 5 verschillende afstanden door de provincie Groningen.

Diepzeekonijn heeft deze wielertocht met meerdere cameramannen en fotografen vast gelegd en hier vervolgens een fotoreportage en aftermovie van gemaakt.

WERKMAN

Fotografie

Voor de no-nonsense huiskamer van Groningen WERKMAN maken we foto’s voor de website en social media uitingen. Foodfotografie in de meest smakelijke vorm: met modellen, mooi opgedekte tafels, heerlijke cocktails, drankjes én gerechten.

Groninger Studenten Cabaret Festival

Fotografie

Een avond vol gelach, geschreeuw, goede sfeer en een line-up van opkomende en al gevestigde cabaretiers? Dan moet je bij het Groninger Studenten Cabaret Festival zijn! Elke jaar is het weer genieten, met dit jaar de 36e editie van het volledig door studenten georganiseerde festival!

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op

© Diepzeekonijn