Skip to main content

Filmbedrijf Groningen

Diepzeekonijn is hét filmbedrijf uit Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, maken en verspreiden van pakkende video’s die jouw doelgroep weten te raken, inspireren en motiveren. Onze creatievelingen helpen je bij het vertalen van je wensen naar een tof concept met een heldere boodschap. Spring in het diepe met échte Groningers!

Waarom een filmbedrijf Groningen inhuren?

Als filmbedrijf in Groningen maken we video’s met prachtige visuals, haarscherp geluid en een verhaal dat raakt. We hebben veel ervaring met het maken allerlei soorten doeltreffende, pakkende en unieke video’s. Ons team van creatievelingen bestaat uit regisseurs, cameramannen, licht- en geluidstechnici, editors en marketeers die het hele project in goede banen leiden, van A tot Z. Als ervaren filmbedrijf in Groningen nemen we op in onze eigen studio of bij jou op locatie. Jij bepaalt of we bedenken samen de beste plannen en locaties.

Wat voor soort video’s maken wij zoal?

Wij weten als geen ander dat de wereld van video de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen en dat daardoor het aantal type video’s is toegenomen. De soorten video’s die populair zijn veranderen regelmatig. Bij Diepzeekonijn kun je terecht voor vrijwel alle soorten video’s en foto’s. We zetten een aantal populaire stijlen hieronder op een rij:

Bedrijfsfilms

Animaties

Promotievideo’s

Informatiefilms

Aftermovies

Branding video’s

Vastgoedvideo’s

Recruitment video’s

Alles daar tussenin; wij maken video’s voor alle sectoren van de arbeidsmarkt.

Wij denken met je mee

Heb je al een sterke voorkeur voor een bepaalde stijl van de video? Twijfel je nog tussen verschillende soorten video’s? Wij adviseren graag welk type video past bij jouw doelstelling. Maar we kijken verder dan dat. Is het wellicht niet slimmer om meteen te kiezen voor een complete reeks video’s die past bij een campagne? In plaats van een enkele video te laten maken.

We kunnen bijvoorbeeld op vaste basis werken, zoals een vast uurtarief of op abonnementsbasis. Hierdoor heb je een continue aanloop van content en haal je het maximale uit je investering.

Filmbedrijf in Groningen: van opname tot verspreiding

Als je een professionele video door ons filmbedrijf in Groningen hebt laten maken dan ben je al een heel eind, maar je bent er nog niet helemaal. Je wilt dat mensen je video bekijken en misschien zelfs delen. Maar hoe zet je de video nu effectief in? En welke kanalen zijn hiervoor belangrijk? We hebben veel ervaring met het succesvol inzetten van je video. Van online marketingcampagnes, op ads of de website, tot social media. Dankzij onze technieken en strategie word je video zeker gezien! Uiteraard wil je het meeste uit je investering halen.

Samen bepalen we een stijl die bij jou past

Er zijn veel verschillende invalshoeken en stijlen waaruit we kunnen kiezen bij het maken van een video. Wil je inspelen op de gevoelens van kijkers? Ze heel persoonlijk aanspreken of juist zakelijk? Animatie, real footage of een combinatie van beide? Onze creativiteit is eindeloos en de mogelijkheden ook. We passen onze technieken en methoden aan op jouw wensen, bedrijfsidentiteit en doelgroep. Door de essentie en karakter van je bedrijf, product, dienst of evenement duidelijk naar voren te brengen, speel je perfect in op de emoties van je doelgroep.

Duik met ons in het diepe!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen en ideeën voor de video. We geloven sterk in de kracht van samenwerken. Door jouw kennis van je bedrijf, doelgroep en huisstijl en onze expertise op het gebied van het maken van sterke video’s en het vermarkten hiervan is een gouden combinatie. Duik jij met ons in het diepe?

Neem contact op